Valla babamı ikna edemedim başka arabaya illa da FluenceFluencein ederi değil bence hocam
Bazı takıntılar değişmiyor hocam benim babam da alfa ya da peugeot almaz meselaValla babamı ikna edemedim başka arabaya illa da Fluence
Neyse en azından dolu paketi aldık uzun süre götürür umarım sorunsuzBazı takıntılar değişmiyor hocam benim babam da alfa ya da peugeot almaz mesela
Götürür hocam hayırlı olsun da fiyat çok fazlaNeyse en azından dolu paketi aldık uzun süre götürür umarım sorunsuz
Evet fazla ama 2016 iconlari geziyorum 1 milyon üstü ilanlar gördüm şaka zannettim ne olmuş piyasayaGötürür hocam hayırlı olsun da fiyat çok fazla
Piyasa saçma sapan oldu biraz pahalıya almışsınızEvet fazla ama 2016 iconlari geziyorum 1 milyon üstü ilanlar gördüm şaka zannettim ne olmuş piyasaya
Onlar satilmadiklari için ilanda zaten hocamEvet fazla ama 2016 iconlari geziyorum 1 milyon üstü ilanlar gördüm şaka zannettim ne olmuş piyasaya
Evet focus çekebilirdik bitane altımızaPiyasa saçma sapan oldu biraz pahalıya almışsınız
1.5 DCI motormuEvet focus çekebilirdik bitane altımızao paraya biraz pahalı oldu ama oldu artık 10 sene götürsün yeter
Evet 1.5 dci 110 luk1.5 DCI motormu
km si düşük de kafadan değişeni olan hem de fluance olan bi arabaya niye 925 verdin hocam geçmiş olsun84 binde 2016 icon Fluence aldık
Arabada kaput ve ön panel değişendi
Şase podye direkler orijinal km yüzünden satın aldık fiyat 925