10k civarı ekran kartı önerisi

HİT_GOOSE

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,101
Ekran kartımı güncellemek istiyorum 10k bütçem var ne önerirsiniz Aktif olarak 1660Super kullanıyorum İşlemcim i5 14600k

arkadaşın dediği gibi 3070 gayet mantıklı bir tercih ama bana kalırsa bütçeyi biraz daha zorlayarak rx 6800 almak daha mantıklı geliyor
Hocam 7k ya RX 6600 buldum alınır mı sizce bir süre kullanıp Yükseltmeyi düşünüyorum

Hocam 7k ya RX 6600 buldum alınır mı sizce bir süre kullanıp Yükseltmeyi düşünüyorum
hangi modeli sapphire pulse veya basic xfx rx6600 ise alma en az asus veya gigabyte 3 fanlı modelini bu fiyatlara bulabilirsen al bu fiyat bile fazla ama artık piyasa bu 7/24 araştırsanda aşşağı yukarı bu fiyatlar çıkıyor yeni ilanlarda da neyse bulabilirsen asus veya gigabyte modelini al çünkü soğutma konusunda sapphire ve xfx e taş çıkarır hotspot vs. çok ısınıyo o modellerde basic model olduğu için asusun dual modeli hem düz stabil sıcaklıkları çok iyi hem de hotspot değeri çok iyi sapphire ve xfx modeline göre gigabyte 3fanlı modelide okey onuda tercih edebilirsin bu paraya ama xfx veya sapphire ise alma değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,828
Üyeler
189,736
Son üye
Samet Can Yıldırım
Geri