🔥İndirim 44.335 TL 6 TAKSİT INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC Ekran Kartı

Fiyatlar hoşta 5080 felanda güzel su VRAM özrü bitenekadar kart almicam altında dursun bakalım 2 seneye 6090 parasına evrili belki 1.5 sene bekledik 2 sene daha beklerim.

5080 Super'i bekledim bekledim baktım gelmeyecek idareten 5070 Ti aldım hocam, biz normal kullanıcılara çok gördüler yüksek VRAM'li **80 serisini :D

hangisi mantıklı. 5070 ti veya 5080 arasında? fp olarak düşünürsek. sff kart istemiyorum
5070 Ti fiyatlarını birbirine çok sıkıştırmışlar. SSF olmama şartı varsa

5070 Ti Zotac Solid Core: 49k (SSF olmayan giriş seviyesi, 2 yıl garanti)
5070 Ti MSI Inspıre: 52k (MSI giriş - orta seviyesi, 3 yıl garanti) (ventus ve shadow'dan iyi gaming trio'dan kötü)
5070 Ti Zotac AMP: 52k (En tepe seviye, 2 yıl garanti)
5070 Ti MSI MLG: 55k (MSI orta - üst seviye, 3 yıl garanti) (gaming trio ile benzer soğutma)
5080 Zotac Solid Core: 61K (SSF olmayan giriş seviyesi, 2 yıl garanti)

Ben olsam ya en ucuz Inno3D - Zotac SSF kartlarından alırım ya da üç yıl garanti için MSI modellerini değerlendirmeye alırım.

Zotac'ta Solid Core serisi, Solid serisinin bir tık inceltilmiş ve boyutlarının kısılmış hali gibi. Asus'daki TUF - Prime gibi düşünülebilir.

5070 Ti MSI Inspıre: 52k (MSI giriş - orta seviyesi, 3 yıl garanti) (ventus ve shadow'dan iyi gaming trio'dan kötü)
5070 Ti MSI MLG: 55k (MSI orta - üst seviye, 3 yıl garanti) (gaming trio ile benzer soğutma)

Ben olsam ya en ucuz Inno3D - Zotac SSF kartlarından alırım ya da üç yıl garanti için MSI modellerini değerlendirmeye alırım.
5070 ti solid core mu? yoksa 5080 solid core mu?

hangisi mantıklı. 5070 ti veya 5080 arasında? fp olarak düşünürsek. sff kart istemiyorum
bende fikir ayrılığındayım şu an hocam ikisinden birini alacağım sanırım. Ama hangisi 4k monitörüm var. Oyun ve ai ile uğraşacağım arada kaldım. 5080 da vapor chamber var. daha uzun ömürlü ve serin olur. Özellikle yük altında daha sağlıklı olur diye tahmin ediyorum ama performans kafamı karıştırıyor. vram de aynı.

aradaki farkı değmez sanırım 5080
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende fikir ayrılığındayım şu an hocam ikisinden birini alacağım sanırım. Ama hangisi 4k monitörüm var. Oyun ve ai ile uğraşacağım arada kaldım. 5080 da vapor chamver var. daha uzun ömürlü ve serin olur. Özellikle yük altında daha sağlıklı olur diye tahmin ediyorum ama performans kafamı karıştırıyor. vram de aynı.
biz karar verene kadar indirim bitecek sanırım :D

Hocam o size bağlı. Ben elimde 4K QD OLED monitörle 5070 Ti kullanıyorum bir kez olsun performans düşük demedim. Hani monitörün bir tık üstü daha yok piyasada o monitöre performansı yeterli geldiği için 5070 Ti seçerdim ben olsam. Ama benim için 4070 Ti Super'in de performansı yetiyordu yani ne aradığınıza bağlı.

Oynadığım oyunlar aşağıda :)

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    216.2 KB · Hit: 73

Zotac'ta Solid Core serisi, Solid serisinin bir tık inceltilmiş ve boyutlarının kısılmış hali gibi. Asus'daki TUF - Prime gibi düşünülebilir.
hocam zotac da kayıt yaptırarak + 3 yıl garanti ekletebiliyorsunuz. 5 yıl oluyor garanti.

hocam zotac da kayıt yaptırarak + 3 yıl garanti ekletebiliyorsunuz. 5 yıl oluyor garanti.
Hocam sen güvenme o beş yıl garantiye çünkü uluslararası geçerli bir garanti. Sen burdan kartı göndersen kart geri gelmez. Ayrıca sistem +2 yıl uzatma olarak çalışıyor yani varsayılan garanti süresini 3 yıl zannediyor zotac yetkilileri ama Türkiye'de varsayılan garanti 2 sene. :D

Bu arada Inno3D'nin distribitörü Fazeon monitörlerine de bakan G5F firması ve bu tarz "peynir ekmek gibi satmayan" kartların distribitörü her seride değişiyor. Endeks falan çok iyidir mesela garanti konusunda, Zotac'a en son endeks bakıyordu ama şuan kim bakıyor bilmiyorum.

Hocam o size bağlı. Ben elimde 4K QD OLED monitörle 5070 Ti kullanıyorum bir kez olsun performans düşük demedim. Hani monitörün bir tık üstü daha yok piyasada o monitöre performansı yeterli geldiği için 5070 Ti seçerdim ben olsam. Ama benim için 4070 Ti Super'in de performansı yetiyordu yani ne aradığınıza bağlı.

Oynadığım oyunlar aşağıda :)
aradaki farka değmeyecek sanırım da, aç gözlülük işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,045
Üyeler
189,963
Son üye
emretrtl
Geri