ALLAH IN İMZASI BİR MUCİZE KEŞFEDİLMİŞ OLABİLİR(test aşamasında)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
PUAHAHAHAHHAHAHAHHAGAG AP7al 0ruspu Evladı beton var üstünde s1kmem için hilti lazım
Ya senin o kürt aneni namazda siktiigmin oğlu hala bu kadar allahına bile böyle bir platformda sövmüşken sen hala korkaklık yapıp 1 3 0 şekli yazılar ile küfürünü tamamlıyoesun senin o ananı namazda sikmem şart ananı camiiyw götüreyim bak nasıl sikiyoruz dayılar ile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lan sen nasıl allaha söve biliyorsan bende atana söve bilirim o yüzden 0ruspu çocukluğu yapma kudurma 3ananın g0tüne sokmayayım
Hele bir söv aneni namazda nasıl sikiyorum ****** evladı seni

Ya senin o kürt aneni namazda siktiigmin oğlu hala bu kadar allahına bile böyle bir platformda sövmüşken sen hala korkaklık yapıp 1 3 0 şekli yazılar ile küfürünü tamamlıyoesun senin o ananı namazda sikmem şart ananı camiiyw götüreyim bak nasıl sikiyoruz dayılar ile

Sen 3nca elini s1kersin 0-1-2-3 leri mesajlar kısıtlanıp gelmediği için yazıyorum yoksa 0ruspu çocuğusun zaten 3mına kodumun d0l israfı seni

Senin O atanı s1kim

Senin O atanı s1kim
Hahah orusou evladı aneni namazda siktim ben senin aneni kuranın üstünse siktim hala yetmedi mi bak senin o seyh saidini sellahatinini aponu akp ni ananı bacını yedi ceddinini nasıl sikicem gör

Sen 3nca elini s1kersin 0-1-2-3 leri mesajlar kısıtlanıp gelmediği için yazıyorum yoksa 0ruspu çocuğusun zaten 3mına kodumun d0l israfı seni

Senin O atanı s1kim
Bak nasıl sikicem ananı biliyor musun hani kabeye giderken beyaz çarşaf giyiyorlar ya karılar ananın siyah çarşafını giydirip sikicem her döllümü ananın çarşafına atıcma boşuna beyaz a para harcamaya gerek yok

Senin O atanı s1kim
Hahaha oruçta tutuyordur bu ****** evladı senin o aneni oruç başladıgından bitene kadar sikkicm ananı bacını oda benim orucum olucak ananın kara amını patlatana kadar 30 gün boyunca sikkcem bir gün sikemezsemm 60 gün kazasıyla beraber anenn namaz kılarken sikmmek zorunda kalıcam

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri