🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

insani

80+
Reaksiyon skoru
286
Mouse İncehesap üzerinde bu fiyattan satılmakta. ASUS’un devam etmekte olan oyun kampanyası sayesinde bu ürünle beraber Resident Evil Requiem oyununa da sahip olabiliyorsunuz. Oyun neredeyse mouse fiyatında zaten :).

NOT: Arkadaşlar, Amazon konusu netleşmediği için kafa karışıklığı yaratmamak adına o linki kaldırdım. Ben bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama risk almak istemeyenler olabilir. Süreci garantiye almak adına lütfen alışverişinizi İncehesap üzerinden yapmaya çalışın. Amazon üzerinden alan arkadaşlar; eğer kafanızın rahat etmesini istiyorsanız siparişinizi iptal edip İncehesap üzerinden alin lutfen.

Son düzenleme:
Mouse Amazon ve İncehesap üzerinde bu fiyattan satılmakta. Amazon’da taksit avantajlı kart sayısı daha fazla. Bu sebepten Amazon’dan almanızı tavsiye ederim. ASUS’un devam etmekte olan oyun kampanyası sayesinde bu ürünle beraber Resident Evil Requiem oyununa da sahip olabiliyorsunuz. Oyun neredeyse mouse fiyatında zaten :). Amazon üzerinde kuponlarınız varsa biraz daha uyguna alma şansınız da var. İlgili linkleri aşağıda paylaşıyorum...

Amazon yok geçerli mağazalarda

oyun zaten 3k mouse bedavaya gelmiş gibi olur :kizginpeepo:
1772633797623.webp

Dongle yok içinde bunun ona göre alacaksanız alın bence.

mouse 1k hz destekliyor standart halinde. 8k hz icin ekstra dongle almaniz lazim.

Geri