🔥İndirim Titan Seat Throne Oyuncu Koltuğu 11299TL

Reaksiyon skoru
55
Bu koltuğu alalı 1.5 ay oldu. Çok sağlam kaliteli. Tek kusuru 4D kolçağı aşırı yumuşak elin az değidiğinde kolaç sağa sola dönüyor. Bu da beni rahatsız ediyor.

Bu koltuğu alalı 1.5 ay oldu. Çok sağlam kaliteli. Tek kusuru 4D kolçağı aşırı yumuşak elin az değidiğinde kolaç sağa sola dönüyor. Bu da beni rahatsız ediyor.
Sen şimdi alacak olsan hawk futuremı yine bunumu alırsın kanka

Bu paraya exvega almak daha mantıklı olmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hawkın koltuklarını beğenmiyorum ben

Titanseat ın tasarımı, Koltuk yapısı çok kaliteli. Ağır oturaklı bir koltuk . Sünger uygunluğu çoğu firmadan yüksek, rahat bir koltuk.. Plastik kapak vs aksamları vasat. Firma çok ilgili. Bana gelen ürünü üretim hatasından dolayı iade etmek zorunda kaldım. Fiyat 8000 bandına inse rakipsiz olacağını düşünüyorum.

Ben şimdi Hawk Fab V4 koltuk siparişi verdim inşallah pişman olmam sizlerin 9K-10K arası koltuk Fikriniz Varmı

o koltuğu bilmiyorum ama titanseat koltuğuna ilk oturduğumda çok sağlam hissi verdi. Kumaşı süngeri ne yumuşak nede sert çok iyi. Bence bütün kolçaklar aynı sağa sola en ufak baskı uyguladığında sağa sola döner

Tüm koltuklarda var o yalpalama sorunu, benimki vesta aşırı derecede yalpalıyor, xdrive 15li plusta kullandım o da aynı

Ben şimdi Hawk Fab V4 koltuk siparişi verdim inşallah pişman olmam sizlerin 9K-10K arası koltuk Fikriniz Varmı
Eğer fabı o fiyata aldıysan kesinlikle iade et konudaki koltuğu al derim

Tüm koltuklarda var o yalpalama sorunu, benimki vesta aşırı derecede yalpalıyor, xdrive 15li plusta kullandım o da aynı

Eğer fabı o fiyata aldıysan kesinlikle iade et konudaki koltuğu al derim
bencede kullanan biri olarak söylüyorum titanseat al. Pişman olmazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,114
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri