Amd ryzen 5 3600x 6 core processor öneri uyumlu ekran kartı

Reaksiyon skoru
0
Bu işlemci bende var artık daha performanslı oyunlar oynamak istiyorum. İşlemciyi yükseltene kadar 2/3 ay beni idare edecek bir tane ekran kartı önerisi istiyorum. Şuan rx570 4gb var. Ciddi tavsiyeler verirseniz iyi olur bütçe 15/17 1 tane 8 gb ram var başka da yok

Bu işlemci bende var artık daha performanslı oyunlar oynamak istiyorum. İşlemciyi yükseltene kadar 2/3 ay beni idare edecek bir tane ekran kartı önerisi istiyorum. Şuan rx570 4gb var. Ciddi tavsiyeler verirseniz iyi olur bütçe 15/17 1 tane 8 gb ram var başka da yok
taksit ile 9060xt 16gb al idarelik değil uzun süre kullanırsın.

8 ram var 1 tane daha alsam yardımcı olur musun 2x8
8 rami sat 1x16 al ilerde bir tane daha 16 alır 32 yaparsın 2x8 ile zorlanırsın.
düzenleme :
bütçeyi ben full gpu için sandım 6600xt alıp kalan bütçe ile 16 alabilirsin gibi.

8 rami sat 1x16 al ilerde bir tane daha 16 alır 32 yaparsın 2x8 ile zorlanırsın.
düzenleme :
bütçeyi ben full gpu için sandım 6600xt alıp kalan bütçe ile 16 alabilirsin gibi.
b450m s2h var yeter mi diyosun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düzenleme :
bu arada o üründen piyasa da yok

b450m s2h var yeter mi diyosun

bu arada o üründen piyasa da yok
b450 s2h yeter fena değil. 2 el alman gerek zaten 6600xt yi :D 0 alacaksan b580 falan alman lazım.

b450 s2h yeter fena değil. 2 el alman gerek zaten 6600xt yi :D 0 alacaksan b580 falan alman lazım.
Kanka sen bu işleri anlayan bir arkadaşsın belli. sana 25/30 bin bütçe ekran kartı 16 gb ram ve yeterli bi anakart önerir misin

Kanka sen bu işleri anlayan bir arkadaşsın belli. sana 25/30 bin bütçe ekran kartı 16 gb ram ve yeterli bi anakart önerir misin
Eğer anakart yeterli diyosan sadece ikisi olsun bütçe 25

Eğer anakart yeterli diyosan sadece ikisi olsun bütçe 25

elindeki 8gb yi iyi bir fiyattan okutursun ilerde bütçen olduğunda bi 16 daha alırsın.

Yardımların için çok teşekkür ederim hocam iyi akşamlar.
Iyi geceler hocam , mart ayında ekran kartları zamlanacak diyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum ama

elindeki 8gb yi iyi bir fiyattan okutursun ilerde bütçen olduğunda bi 16 daha alırsın.
Hocam sence 2x8 takmak için fiyatların düşmesini beklemeli miyim

Iyi geceler hocam , mart ayında ekran kartları zamlanacak diyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum ama

Hocam sence 2x8 takmak için fiyatların düşmesini beklemeli miyim
Fiyatlar daha da artacak diyorlar 4x8 mi yapacaksın ? ddr4 te hız düşmüyordu sanırım emin değilim çok kötü olmaz , 2x8 sana yetiyorsa bekle ramler ve ssdler çok pahalı. Neyse ki zamanında 2tb ssd 2x16 ram aldık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,189
Üyeler
192,944
Son üye
Tyronless
Geri