Aynı Telefonun Yd'si 25'e mi Yoksa Tr'si 38'e mi Alınır?

Hangisi

• Yd 25k

Oylar: 8 53.3%
  • Tr 38k

Oylar: 7 46.7%

• Oy kullanan toplam üye
    15
3-4 yıldır yd kullanıyorum.
10'a yakın cihaz değiştirdim yd.
Ama genelde X2 katı olurken bu cihazda fark nerdeyse 10 bine yaklaştı.
Çift telefon içinde dandik telefonla geziyorum 6 aydır. İnternet paylaşıyorum ondan ana telefona.Açıkçası sıktı biraz.
kaydını illegalden yaptıracaksan hocam yd gayet mantıklı sonuçta 12 ay açık olacak yoksa 4 ay 4 ay 8 ay kullan yılbaşında açılmasını falan eforlu iş :D

3-4 yıldır yd kullanıyorum.
10'a yakın cihaz değiştirdim yd.
Ama genelde X2 katı olurken bu cihazda fark nerdeyse 10 bine yaklaştı.
Çift telefon içinde dandik telefonla geziyorum 6 aydır. İnternet paylaşıyorum ondan ana telefona.Açıkçası sıktı biraz.
Fiyat yarı yarıya olsaydı yd cihaz mantıklıydı ama fark 10 bin liraya çıktıysa sıfır alır geçerim. Birde bu 8 ay muhabbetini 4 aya düşürürlerse ne olur böyle bişey mümkün mü?

Fiyat farkı azmış kayıt oluyorsa alınır olmuyorsa değmez. Bugün örneğin Xiaomi cihazlar yarı yarıya değilse önermem. Alacağın cihazı söylersen daha mantıklı olur kayıt ücretini de katmalısın.

2. el yd alırdım mümkünse dahada ucuza gelirdi. ki öyle yaptım bende:PeepoLeave:

Apple değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nothing phone mu yoksa :kizginpeepo:
Hayır.

Fiyat farkı azmış kayıt oluyorsa alınır olmuyorsa değmez. Bugün örneğin Xiaomi cihazlar yarı yarıya değilse önermem. Alacağın cihazı söylersen daha mantıklı olur kayıt ücretini de katmalısın.
Olmuyor.

Fiyat yarı yarıya olsaydı yd cihaz mantıklıydı ama fark 10 bin liraya çıktıysa sıfır alır geçerim. Birde bu 8 ay muhabbetini 4 aya düşürürlerse ne olur böyle bişey mümkün mü?
8 ay muhabbeti zaten 4 ay :D 8 ay değil çift sim cihaz için durum 8 ay her sim için 4 ayın var çift simde 8 ay kullan 4 ay bekle yılbaşı sonrası tekrar sıfırlansın

Bildiğim kadarı ile alacağınız telefonun işlemcisi Snapdragon ise Server kayıtları kapalı (yapacak iseniz tabi).
direnç kayıtları oluyor snapdragonlarda

Apple değil.

Hayır.

Olmuyor.
samsung ise yeni modellerde server açık değilde istediğin telefon ne?örneğin mi-poco-redmi modellerinde herkes imei atamıyor snapdragonlu modellerde bir yer yapabilirken diğeri yapamıyor sanırım istediğin teleofon honor

bu arada samsunugun yeni modellerine galiba çinde imei atabiliyorlarmış server çinde açıktı yanlış değilsem

8 gen 5 elite işlemci telefon modelleriden hangisinde server,direnç olabiliuor bilginiz varmı? Katlanabilir telefon almak istiyorum fakat getirilen modeller arasında olmuyor.

Çin yd telefonumdan yazıyorum hocam :D.
Yıllardır kullanırım sorun yok.
Hocam size bir soru soracağım. Bu yurtdışı cihazları nerden alıyoruz?

Bunun belli bir sitesi, belli bir yeri var mı?

Ve aldıktan sonra imei kayıt işleri biraz sıkıntılı herhalde. O süreç nasıl işliyor?

Ben de almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,336
Üyeler
189,830
Son üye
CBS DİJİTAL
Geri