🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

6 günde geldi. Cumartesi katıldım, perşembe kodu yolladılar. Yolladıkları linkte Gamesplanet US açıldı bende. Dikkat edin. Türkiye’de geçerli kod verecek Gamesplanet sitelerinden birine girin.
Steam global kodu vermiyorlar mı bu kısmı tam anlamadım. Fareyi ben de sipariş ettim daha elime ulaşmadı, süreç hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz hocam fareyi alan diğer arkadaşlar da yorumunuzu okuyup bilgi sahibi olur hem.

Steam global kodu vermiyorlar mı bu kısmı tam anlamadım. Fareyi ben de sipariş ettim daha elime ulaşmadı, süreç hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz hocam fareyi alan diğer arkadaşlar da yorumunuzu okuyup bilgi sahibi olur hem.
Size gelen kodu Gamesplanet’te kullanacaksınız, ardından Gamesplanet size Steam kodunu verecek. Gameplanet US olmamasına dikkat edin. Site zaten uyarı yapacak Türkiye’de aktifleştirilemez/aktifleştirilebilir diye. Gözden kaçmasın diye uyarıyorum.

vpn veya dnsleri kapatin arkadaslar kodu alirken. gamesplanet hesabi da acin bir tane. kodu gelince hesabiniz uzerinden alirsiniz. asus kodlari genelde 4-5 is gunu icerisinde gonderiyor, 20 gun yazmasina bakmayin hizli geliyor kodlar.

Size gelen kodu Gamesplanet’te kullanacaksınız, ardından Gamesplanet size Steam kodunu verecek. Gameplanet US olmamasına dikkat edin. Site zaten uyarı yapacak Türkiye’de aktifleştirilemez/aktifleştirilebilir diye. Gözden kaçmasın diye uyarıyorum.
hocam size gelen kod demişsiniz de biz bu kodu kimden talep etmemiz lazım asustan mı satıcıdan mı ?

hocam size gelen kod demişsiniz de biz bu kodu kimden talep etmemiz lazım asustan mı satıcıdan mı ?
Hocam kodu satıcıdan değil, direkt ASUS'un kendi kampanya sayfasından talep etmeniz gerekiyor. Süreç tam olarak şöyle işliyor:
ASUS Promotion sitesine girip 'Resident Evil Requiem' kampanya sayfasını bulun.
Satın aldığınız mouse'un faturasını (İncehesap faturası olur) ve cihazın altındaki seri numarasını sisteme yükleyin.
ASUS faturayı inceleyip onayladıktan sonra kodu size mail yoluyla gönderiyor.

kodu asus'dan talep ediyorsunuz. konunun ana mesajinda ilgili link mevcut. asus size bir gamesplanet kodu ve baglantisi gondericek. gamesplanet uzerinden bu kodu kullanarak oyun keyinizi alicaksiniz. son olarak da aldiginiz keyi steam uzerinden aktif ediceksiniz. oyun keyini alirken veya kullanirken vpn, dns vb seyler kullanmayin. cunku steam kodlari bolge ozelinde verilebiliyor. siz vpn acip amerika kodu alirsaniz turkiye'deki steam hesabinizda bunu kullanamazsiniz.

Son düzenleme:
Geri