Gustavo31
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
Sistemim siyah sence siyahmı alayım beyazmıalabiliyorsun
Sistemim siyah sence siyahmı alayım beyazmıalabiliyorsun
kişisel zevk hocam bunlar başkasının fikrinin geçerli olmadığı tek alan kişisel zevkler sanırım. sizin karar vermeniz gerekiyorSistemim siyah sence siyahmı alayım beyazmı
Haklısınızkişisel zevk hocam bunlar başkasının fikrinin geçerli olmadığı tek alan kişisel zevkler sanırım. sizin karar vermeniz gerekiyor
Ben de ucuza elden çıkarmayı denicem arıtk 2.250tl'ye falan bırakırım herhalde.satılacağını bilsem oyun için alırımda yok arkadaş satılmazda bu elimde kalır. bide buna makro ayarlamak için asus armoury çilesine gircem kullanmayada gelmiyor :/
Valla armoury nefret ediyorum. Asusu sırf bu yüzden tercih etmedim anakartta bile.satılacağını bilsem oyun için alırımda yok arkadaş satılmazda bu elimde kalır. bide buna makro ayarlamak için asus armoury çilesine gircem kullanmayada gelmiyor :/
siyahsa ve satamazsan yaz banaBen de ucuza elden çıkarmayı denicem arıtk 2.250tl'ye falan bırakırım herhalde.
6 günde geldi. Cumartesi katıldım, perşembe kodu yolladılar. Yolladıkları linkte Gamesplanet US açıldı bende. Dikkat edin. Türkiye’de geçerli kod verecek Gamesplanet sitelerinden birine girin.arkadaşlar böyle kampanyalarda kodu kaç gün sonra gönderiyor firma? 20 günü bulur falan yazıyor. Bana 20 gün sonra gönderecekse kodu hiçbir anlamı yok.