🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

Alıp almama arasında kaldım ya, sadece oyunu istiyorum mouse kapalı kutu kaça gider sizce agalar ?

Yılbaşından beri fareyi kullanıyorum (incehesap) fare güzel 80gramdan 40gram fareyegeçince fark çok belli oluyor açıkcası e-spor oynamadığım için 8k dongle almadım içinden 1k hz dongle çıkıyor ve kabloda çıkıyor şarj için ayrıca aynı kablo ile kabloluda oynuyabiliyorsunuz. Şarjı 1 hafta gidiyor.

Ürünün siyah olanı şu an gaming gecesinde indirimde 3.159tl.

satılacağını bilsem oyun için alırımda yok arkadaş satılmazda bu elimde kalır. bide buna makro ayarlamak için asus armoury çilesine gircem kullanmayada gelmiyor :/

satılacağını bilsem oyun için alırımda yok arkadaş satılmazda bu elimde kalır. bide buna makro ayarlamak için asus armoury çilesine gircem kullanmayada gelmiyor :/
Ben de ucuza elden çıkarmayı denicem arıtk 2.250tl'ye falan bırakırım herhalde.

Valla armoury nefret ediyorum. Asusu sırf bu yüzden tercih etmedim anakartta bile.

Click sesi alıştığımdan bir tık yüksek ama mousun kendisi aşırı hafifmiş ya. Ben bildiğin beton kullanıyormuşum. Mousu beğendim, bir tane de yiğenime aldım, haber veren arkadaşa teşekkür ederim tekrar.

Zatn beyaz mouse lazımdı birazda marka bağlılığı tabi iyi oldu beleş oyun olması. başvuru sorunsuz hallettim gelince yazarım unutmazsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de ucuza elden çıkarmayı denicem arıtk 2.250tl'ye falan bırakırım herhalde.
siyahsa ve satamazsan yaz bana

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-07 134847.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-07 134847.webp
    17.6 KB · Hit: 74
  • Ekran görüntüsü 2026-03-07 134906.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-07 134906.webp
    19.8 KB · Hit: 77
arkadaşlar böyle kampanyalarda kodu kaç gün sonra gönderiyor firma? 20 günü bulur falan yazıyor. Bana 20 gün sonra gönderecekse kodu hiçbir anlamı yok.

arkadaşlar böyle kampanyalarda kodu kaç gün sonra gönderiyor firma? 20 günü bulur falan yazıyor. Bana 20 gün sonra gönderecekse kodu hiçbir anlamı yok.
6 günde geldi. Cumartesi katıldım, perşembe kodu yolladılar. Yolladıkları linkte Gamesplanet US açıldı bende. Dikkat edin. Türkiye’de geçerli kod verecek Gamesplanet sitelerinden birine girin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,271
Üyeler
189,819
Son üye
pcdelisi35
Geri