2000 Tl Gamepad Önerisi

hocam wraithin iade politikasında kutusu acılan ürünü geri almıyor kutuyu acmadan nasıl calışıp calışmadığını anlayacağız
gamesir super nova bak veya nova 2 lite al wraith istemiyosan. gamepower force gereksiz pahalı thunderobot g30s alınmaz te modeli alınır onun da stoğu yok

THUNDEROBOT G30S
Claw's Tactical Combat
Gamepower Force

hangisini almak daha mantıklı
Tactical combat kullanıyorum ty den kuponla ve nays la 1300TL ye aldım gayet alınabilir bir gamepad ( hall effect, mekanik tuş takımı, sağlam malzeme kalitesi vs.)

https://ty.gl/ot2blsogtqov1 - bu ürün nasıldır dostlar ben sipariş geçmeyi düşünüyorum.

Ne fark var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kod vardı hocam bunda alicaksaniz onu da unutmayin
kod neydi hocam

ürünün altında vardı dırekt lıtmıtsız

Ne fark var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kod neydi hocam
Claws modelinde bugün açılan konu ile birlikte gördüğüm neredeyse 4-5. Drift sorunu yaşayan arkadaşlar var. Fantech ona kısmen malzeme kalitesi daha iyi, 1000hzlik deneyim sunuyor. Bana göre Fantech daha iyi.

Claws modelinde bugün açılan konu ile birlikte gördüğüm neredeyse 4-5. Drift sorunu yaşayan arkadaşlar var. Fantech ona kısmen malzeme kalitesi daha iyi, 1000hzlik deneyim sunuyor. Bana göre Fantech daha iyi.
evet dediğiniz gibi daha iyi ama claw's da çok havalı standı falan

Claw's Tactical Combat ben kullandım bi ara bi sorun yaşamadım kardeşim kırana kadar

Wraith fantech nova 2 nasıldır hocam ben de o modeli gözüme kestirdim görünüşğ falan dualsense i andırıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,614
Üyeler
189,881
Son üye
orthros
Geri