❌İndirim Bitti! MSI MAG PANO 100R 5.149 TL - Amazon

Dediğim gibi hocam ben bir sorun yaşamadım en kötü bios dan pcix16 gen 4 seçin sorun olursa bazı sistemlerde yapıyor tek kablo olarak en son baktığımda dark kalmamıştı ama dikey set halinde amazonda 2k fiyat ike var muhtemelen aynı kablo . geçenlerde incehesap da lian li pci 5 vardı 3.5k ya ama kalmamış o da galiba .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ara ara beyazıda denk geliyor aynı fiyata ama tercih sizin .
bendeki 3,0 mış tüh .. 4,0 veya 5,0 şart dimi..... dark riser 4,0 alsam sorunsuz kullanırım yani
1773001826311.webp

teknomiyotik bana 15km gider elden alırım 😀

bendeki 3,0 mış tüh .. 4,0 veya 5,0 şart dimi..... dark riser 4,0 alsam sorunsuz kullanırım yani
Alıntıyı görüntüle

Gidiş geliş 30km aynı fiyata gelir :)

Çektim bende 400 TL de Bonus kampanyası var 4000 civarına geldi kasa şimdide vatandan msi 1200gs aldım hepsiburada gece yuzde 5 indirimi başlayacak ordan da B850 gaming pz 10bine alacağım komple kablosuz set yapmak için
11k olan anakart şu an 14 küsür :)

valla beyazını bekliyodum ama 7100 liradan aşağı düşmedi, çok iyi fiyat aldım bi tane teşeküürler
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın hocam. Yardımcı olabildiysem ne mutlu 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tanıdıktan nakit elden sıfır 3750 tl den M100R Matx modelini aldım.
Taksit gözükmüyor bende ama Axess karta peşin 3 taksit çıktı ödeme ekranında

Hayırlı olsun.Ben bile almayı düşündüm ama matx olanını aldım 2 gün önce.
sistemi daha aktarmadım ama valla çok güzel fiyat.
Matx Sapphire Nitro+ b850m anakartta aldık bakalım

Bende lian li edge psu var. Dual chamber kasa olmadığı sürece anlamsızdı. Bahsettiğiniz m100r'de altta psu işime yaramıyordu. Ayrıca bu baya büyük bu fiyat aralığındaki kasalara nispeten🤷🏻‍♂️👋🏻

11k olan anakart şu an 14 küsür :)
Taner hocama güvendim gün içinde yeni oem paket hikayesi atmıştı alan çıksın diye geçen aynısını attığında yuzde 5 tüm parçalar indirimi vardı. Tekrar girer zaten indirime acelemiz yok :)

Alıntıyı görüntüle

Başarılı mı? Kullanan sorun yaşayan var mı? Fiyatlandırması iyi mi?

Alıntıyı görüntüle

Beyaz ekran kartı için aparat tavsiye edebilecek var arkadaş var mı

Ürün iyi mi dedim ama sallamadı kimse 😅 düzgün bir şeyse bana da al 😂😂
Sultanbeylideyim yakın mısın bilmiyorum 🧐
Ayrıca kasa ankaradan Aras kargo ile İstanbul'a geliyor.insallah cam kırılması vs yaşamam yoksa mecbur iade stokda yok amazonda...

Sultanbeylideyim yakın mısın bilmiyorum 🧐
Ayrıca kasa ankaradan Aras kargo ile İstanbul'a geliyor.insallah cam kırılması vs yaşamam yoksa mecbur iade stokda yok amazonda...
Çayırovadayım , ilginç aslında amazon depo burada ankara ne alaka yani bana her sipariş buradan geliyordu demek oradaki depoda varmış . Hayırlı olsun bişey olmaz kutu bayağı sağlam ama çelikde olsa içinden geçecek kargocularımız var tabii . M100r bilmiyorum ama bu kasa gerçekten çok güzel .

Geri