🔥İndirim Vatan ekran kartları yine indirimde

Arkadaşlar 5080 solid core OC modeli alınır mı? Absürt bir ısınma sorunu var mı? Veya şöyle diyeyim oyunlara girince fan sesi fazla mı? 5080 ventus kullanmış biri olarak karttan çok memnundum cV yoktu sessiz çalışıyordu. Kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum

Arkadaşlar 5080 solid core OC modeli alınır mı? Absürt bir ısınma sorunu var mı? Veya şöyle diyeyim oyunlara girince fan sesi fazla mı? 5080 ventus kullanmış biri olarak karttan çok memnundum cV yoktu sessiz çalışıyordu. Kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum

Yeni alıp kullanan bir arkadaş herhangi bir sorunu, sesi veya ısınma problemi olmadığını söylemişti sağ olsun. Ben de sormuştum.

Konusu da burada 👇

Sadece testte Fps biraz düşük gözüküyordu. Sonraki testte kendi kendine düzeldiğini söylemişti.

Hangi modelini kullanıyorsunuz hocam
Birde 4 k da vram den dolayı yeterli geliyor mu yoksa 5090 mı çıkmak gerekir tabi fiyat anlamında 100 bin fark olur
ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE modeli hocam. Bende ocakta vatandan 62k ya almistim. 4kda 240hz bf6, arc raiders kalite ayarlarinda 100fps uzeri aliyorum. Bu oyunlarda herhangi bir performans kaybi yasamadim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alinir hocam. Gule oynaya alinir :). Ben cok memnunum.

ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE modeli hocam. Bende ocakta vatandan 62k ya almistim. 4kda 240hz bf6, arc raiders kalite ayarlarinda 100fps uzeri aliyorum. Bu oyunlarda herhangi bir performans kaybi yasamadim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alinir hocam. Gule oynaya alinir :). Ben cok memnunum.
Sağolun hocam güzelmiş yani 4K için illa 5090 için zorlamaya gerek yok Vramin 16 olması öldürür mü ilerde bilemedim o yüzden kararsız kaldım ama iki si arasında çok absürt fiyat farkı var

Elimde RX 9070 XT var, RTX 5070 Ti'ye geçmeye değecek bir durum var mı? Esas kullanım amacım oyun. Elimdekini satıp geçsem ki mi diye düşündüm.

Geri