Çözüldü✓ Kasa fanlarının yönleri doğru mu?

Ama sana bir tavsiye vereyim. Üst sağdaki fanı içeri hava verecek şekilde çevirirsen daha verimli olur.
1773093535364.webp
bunu mu

kasa ne hocam

Şimdi tekrar baktım yandaki fanlar dışarıya hava üflüyor eğer görüş açısı yanıltmıyorsa, içeriye hava üflemesi daha iyi olur.

Şimdi tekrar baktım yandaki fanlar dışarıya hava üflüyor eğer görüş açısı yanıltmıyorsa, içeriye hava üflemesi daha iyi olur.
kral hangı yanda ki fanlat mantıklı olarak bakarsan fanların hepsi yanda anlamıyom sizleri :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral hangı yanda ki fanlat mantıklı olarak bakarsan fanların hepsi yanda anlamıyom sizleri :/
En alttakiler doğru onlara bakma. Yandakiler dediğim ise bu fanlar, eğer bakış açısı yanıltmıyorsa reverse fan değiller yani dışarıya üflüyorlar.

1773093663640.webp

Yahu çok mistik bu fotoğraflar birinde doğru görünüyor birinde yanlış kafa gitti :kekw:

tesekkurler hepınıze
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk fotolarda da bellı oluyodu bence nasıl anlamadınız ya :D
Anlamak yada anlamamak değil mesele. Fanlar Reverse Blade mi yoksa değil mi orada patlıyor olay. Bunu bilmen ve söylemen gerek çünkü bu fotoğraflardan anlamak zor.
En alttakiler doğru onlara bakma. Yandakiler dediğim ise bu fanlar, eğer bakış açısı yanıltmıyorsa reverse fan değiller yani dışarıya üflüyorlar.

Alıntıyı görüntüle
Bunlarda reverse bence içeri alıyor gibi.

anlamak yada anlamamak değil mesele fanlar reverse blade mi değilmi orada patlıyor olay bunu sizin bilmeniz gerekir fotoğraftan anlamak zor.

Bunlarda reverse bence içeri alıyor gibi.
Acayip yanıltıyor her baktığımda farklı görünüyor :D

Tekrar foto atıyorum umarım herkes hem fikir olur :D
Bu egzoz fanı
WhatsApp Image 2026-03-10 at 01.02.44 (1).webp

Bu da ön panel fanları arada ki farkları anlarsınız sanırım.
WhatsApp Image 2026-03-10 at 01.02.44.webp

Kasanın ustunde ki fanlar da egzoz fanı ile aynı sekılde duruyor

Anlamak yada anlamamak değil mesele. Fanlar Reverse Blade mi yoksa değil mi orada patlıyor olay. Bunu bilmen ve söylemen gerek çünkü bu fotoğraflardan anlamak zor.
nıye kızdınkıne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,186
Üyeler
189,986
Son üye
pankek adam
Geri