TechGuy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,162
Ama sana bir tavsiye vereyim. Üst sağdaki fanı içeri hava verecek şekilde çevirirsen daha verimli olur.tesekkurler hepınıze
Ama sana bir tavsiye vereyim. Üst sağdaki fanı içeri hava verecek şekilde çevirirsen daha verimli olur.tesekkurler hepınıze
kral hangı yanda ki fanlat mantıklı olarak bakarsan fanların hepsi yanda anlamıyom sizleri :/Şimdi tekrar baktım yandaki fanlar dışarıya hava üflüyor eğer görüş açısı yanıltmıyorsa, içeriye hava üflemesi daha iyi olur.
kasa ne hocam
En alttakiler doğru onlara bakma. Yandakiler dediğim ise bu fanlar, eğer bakış açısı yanıltmıyorsa reverse fan değiller yani dışarıya üflüyorlar.kral hangı yanda ki fanlat mantıklı olarak bakarsan fanların hepsi yanda anlamıyom sizleri :/
Üstteki Fanlar çalıştığını için yönünü göremedim ama onun dışında Sorun yokAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bir sorun oldugunu sanmıyorum goruntu amaclı fanlar ve kasaları yerine gore ters yapılmıs, bu fotolarla daha ıyı anlayabılırsınız sanırım
Anlamak yada anlamamak değil mesele. Fanlar Reverse Blade mi yoksa değil mi orada patlıyor olay. Bunu bilmen ve söylemen gerek çünkü bu fotoğraflardan anlamak zor.tesekkurler hepınıze
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilk fotolarda da bellı oluyodu bence nasıl anlamadınız ya![]()
Bunlarda reverse bence içeri alıyor gibi.En alttakiler doğru onlara bakma. Yandakiler dediğim ise bu fanlar, eğer bakış açısı yanıltmıyorsa reverse fan değiller yani dışarıya üflüyorlar.
Alıntıyı görüntüle
Acayip yanıltıyor her baktığımda farklı görünüyoranlamak yada anlamamak değil mesele fanlar reverse blade mi değilmi orada patlıyor olay bunu sizin bilmeniz gerekir fotoğraftan anlamak zor.
Bunlarda reverse bence içeri alıyor gibi.
Tamam bu fotoğraf okey reverse fanlarmış fan dizilişin doğruTekrar foto atıyorum umarım herkes hem fikir olur
Bu egzoz fanı
Alıntıyı görüntüle
Bu da ön panel fanları arada ki farkları anlarsınız sanırım.
Alıntıyı görüntüle
Kasanın ustunde ki fanlar da egzoz fanı ile aynı sekılde duruyor