PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 605
- Konu Sahibi Konu Sahibi
32gb ddr4Yav o ne demek. Senin sistem özelliklerin ne?
3080
32gb ddr4Yav o ne demek. Senin sistem özelliklerin ne?
Tamamdır. İşlemci ile kart zaten sınırda. Bir kaç oyun harici işlemcinin farkını pek görmezsin, hangi oyunları oynuyorsun?32gb ddr4
3080
Tamamdır. İşlemci ile kart zaten sınırda. Bir kaç oyun harici işlemcinin farkını pek görmezsin, hangi oyunları oynuyorsun?
13500 tüm çekirdeklerle 4.5GHz boostluyor diye biliyorum iyi işlemci sayılır, tabi K serisi olsa 5GHz ye kadar giderdics2 valo vs çok kötü bu i5 serisi ya silikon kaliteleri izin veriyor ama utanmaz intel 4 ghz üstünü verdirmiyor performans çekirdeklerine oyun senaryosunda beyefendiler anca boşta 4.7 4.5 falan boosltuyor
CS2 fortnite arada hikayeliTamamdır. İşlemci ile kart zaten sınırda. Bir kaç oyun harici işlemcinin farkını pek görmezsin, hangi oyunları oynuyorsun?
CS2 fortnite arada hikayeli
CS2 fortnite arada hikayeli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@emrede00 @Tablet123 @TechGuy şimdi bakarken bitane z690 buldum 4k ya direk alsammı
O zaman adam akıllı soğutman varsa 14600k alıp stok hızda kullanacaksın. Ya da hiç ellemeden kalacaksın.CS2 fortnite arada hikayeli
Sağlamsa ve soğutma sorunun çözersen z690+14600k güzel olur. OC ile 14700f üzerine rahat çıkarsın.CS2 fortnite arada hikayeli
@emrede00 @Tablet123 @TechGuy şimdi bakarken bitane z690 buldum 4k ya direk alsammı
Deeocol le520 var hocamO zaman adam akıllı soğutman varsa 14600k alıp stok hızda kullanacaksın. Ya da hiç ellemeden kalacaksın.
Sağlamsa ve soğutma sorunun çözersen z690+14600k güzel olur. OC ile 14700f üzerine rahat çıkarsın.
Yani fena değil oyunlarda pek sorun yaratmaz ama dibine kadar OC yapamazsın. O işlemci rahat 200w üzerine çıkıyor oc ile.Deeocol le520 var hocam
Zaten öyle hayvan gibi iç yapmicam orta seviyeYani fena değil oyunlarda pek sorun yaratmaz ama dibine kadar OC yapamazsın. O işlemci rahat 200w üzerine çıkıyor oc ile.
PSU ne alemde?Zaten öyle hayvan gibi iç yapmicam orta seviye
Rajintek cratos 850wPSU ne alemde?
Temiz. Düzgün bir ram gecikmesi ve işlemci oc ile taş gibi sistem olur.Rajintek cratos 850w