İ5 13500 den i7 14700f geçilirmi

Tamamdır. İşlemci ile kart zaten sınırda. Bir kaç oyun harici işlemcinin farkını pek görmezsin, hangi oyunları oynuyorsun?

cs2 valo vs çok kötü bu i5 serisi ya silikon kaliteleri izin veriyor ama utanmaz intel 4 ghz üstünü verdirmiyor performans çekirdeklerine oyun senaryosunda beyefendiler anca boşta 4.7 4.5 falan boosltuyor

cs2 valo vs çok kötü bu i5 serisi ya silikon kaliteleri izin veriyor ama utanmaz intel 4 ghz üstünü verdirmiyor performans çekirdeklerine oyun senaryosunda beyefendiler anca boşta 4.7 4.5 falan boosltuyor
13500 tüm çekirdeklerle 4.5GHz boostluyor diye biliyorum iyi işlemci sayılır, tabi K serisi olsa 5GHz ye kadar giderdi 😀

CS2 fortnite arada hikayeli

timingleri sık ddr4 oc videoları izle ogren ufaktan bayagi etki ediyor l3 az oldugu icin intelde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@emrede00 @Tablet123 @TechGuy şimdi bakarken bitane z690 buldum 4k ya direk alsammı

bclk oc ypılıyor mu o anakarta bilmiyorum ama al istersen ddr5 alacaksan alma ddr5 geçeceksen zaten amd geç

O zaman adam akıllı soğutman varsa 14600k alıp stok hızda kullanacaksın. Ya da hiç ellemeden kalacaksın.

@emrede00 @Tablet123 @TechGuy şimdi bakarken bitane z690 buldum 4k ya direk alsammı
Sağlamsa ve soğutma sorunun çözersen z690+14600k güzel olur. OC ile 14700f üzerine rahat çıkarsın.

O zaman adam akıllı soğutman varsa 14600k alıp stok hızda kullanacaksın. Ya da hiç ellemeden kalacaksın.

Sağlamsa ve soğutma sorunun çözersen z690+14600k güzel olur. OC ile 14700f üzerine rahat çıkarsın.
Deeocol le520 var hocam

Geri