❌İndirim Bitti! TELEFON PC TORNAVİDA SETİ 158 TL

500 600 lıra lara bunu alabılırısn sahsen omurluk olur neredeys 6 sendır kullanıyorum aynı model cinden aldıgımı . gecenlerde 400 lıralara falanda satıldı takıp edersen daha uyguna asda alabılırısnız .

Bundan almıştım laptopun vidalarını açarken uçları kırıldı hemen aşırı dandik.

güzel kardesım telefon tablet bılgısayar sokemey kullanıcaz montaj yapmaya degıl bu attıgın urunle bızım kullandıgımız urunun alakası yok maalesef üzerine bu sanıldıgı kadar kaliteli olmayan bir model . kullanım alanları zatern tepeden tırnaga farklı
tavsiye ürün var mı? Son pc temizliğimde bütün tornavidalarım yalama oldu :widepeepo:
Zamanında temu da satılan 50 liralık o mıknatıslı setlerden vardı elimde, daha tamire başlamadan bozuldu, ucu içine kaçıyor. Mıknatıslılardan soğudum. Birde antistatik eldiven alıcam, uygun fiyatlı tavsiye varsa güzel olur.

tavsiye ürün var mı? Son pc temizliğimde bütün tornavidalarım yalama oldu :widepeepo:
Zamanında temu da satılan 50 liralık o mıknatıslı setlerden vardı elimde, daha tamire başlamadan bozuldu, ucu içine kaçıyor. Mıknatıslılardan soğudum. Birde antistatik eldiven alıcam, uygun fiyatlı tavsiye varsa güzel olur.
bu setı onerırım aynı setı 6 seneyı geckın kullanıyorum yanımdan ayırdmadıgım bır urun. her turlu yardımıma kosuyor dıyebılırım yanındki aparatları olsun vıdaları olsun kalıtesız degıl fıyatının ustunde bır urun. masa sandalyede vıdaladım dolapda soktum yerı geldı banamısın demedı.

şuan guncelde bunu sıparıs verdım bu tornavıda matkap işinn sonu yok maalesef :D

bu setı onerırım aynı setı 6 seneyı geckın kullanıyorum yanımdan ayırdmadıgım bır urun. her turlu yardımıma kosuyor dıyebılırım yanındki aparatları olsun vıdaları olsun kalıtesız degıl fıyatının ustunde bır urun. masa sandalyede vıdaladım dolapda soktum yerı geldı banamısın demedı.

şuan guncelde bunu sıparıs verdım bu tornavıda matkap işinn sonu yok maalesef :D

1. setin boyutu nasıl? Ve mıknatıslı mı takıyoruz uçları? Elim büyük, tornavida da büyük olunca kasada dar alanlarda çalışmak çok zorlayıcı oluyor.

1. setin boyutu nasıl? Ve mıknatıslı mı takıyoruz uçları? Elim büyük, tornavida da büyük olunca kasada dar alanlarda çalışmak çok zorlayıcı oluyor.
Hiç tavsiye etmem mıknatıs doğru düzgün calısmıyor baş kısmı cabuk sökülüyor. Resmini atıyım.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-03-10 at 04.23.59.webp
    WhatsApp Image 2026-03-10 at 04.23.59.webp
    120 KB · Hit: 55
Harbiden kaliteli ömürlük bir set lazım önerisi olan varmı dizüstü-pc veya konsol için

Ne sökmek istediğinize bağlı olarak ve kullanıma bağlı olarak ucuza aldığınız tüm setler sizi hayal kırıklığına uğratacaktır. Bence hassas işler için bütçe arttırıp düzgün bir şey alın. İnce hassas işlerle uğraşmıyorum bende bu ikisi var ve gayet güzeller. (ha telefon dışında da her şeye kullandım bence yeterli)

bosch'u fazla deneyimleyemedim fakat Ingco'yu 3 yıldır kullanıyorum neler sökmedi, hala canavar gibi :D

Bende var bu set . Yıllar önce aliexpresten almıştım.

Çok kaliteli sayılmaz ama iş görüyor. Kırılma vs. olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori
Geri