Öneri 360mm sıvı soğutma önerisi

Geçilir hocam, hoş durmasını da istiyorsunuz, olur. Sadece Thermalright ürünlerini çok net bilmiyorum kaynak bulmakta bence zor, çoğu sponsor ama üç aşağı beş yukarı o grafikte yer edinir. Sadece LCD veya diğer görsel amaçlı aioalar bence sadece soğumaya odaklanmış aiolardan iyi olmayacağını düşünüyorum ve hep demişimdir bunu ki Lian Li Hydroshift II de bunu kanıtladı diyebilirim. Kardeşimin bilgisayarına aldım, AM4 5800x işlemci var. Hydroshift II LCD 360TL R23'de 13k points, Artic 3 Pro 360mm 15.200 point, yaklaşık %15 fark. Ayrıca skor bunu diyor ama sıcaklıklar daha stabil, daha sabit, oturgan.
Hocam mjölnir vision fansı alsam şu thermalright tl ub36r dan alsam 2 tane 3 lü birleşik satılıyor birine radyatöre birinide kasanın alt kısmına takarım radyatör egzoz olur alttakide içeri hava alır. 2150rpm iyi mi? azmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he bunu yeni gördüm ztn tam uyumludur sıvı soğutmanın kendi fanları bunlardan hocam
Ozm 2 tane alayım birinide kasanın altına takarım

Hocam mjölnir vision fansı alsam şu thermalright tl ub36r dan alsam 2 tane 3 lü birleşik satılıyor birine radyatöre birinide kasanın alt kısmına takarım radyatör egzoz olur alttakide içeri hava alır. 2150rpm iyi mi? azmı

Ozm 2 tane alayım birinide kasanın altına takarım

ama reverse alman lazım içeri üflemesi için havayı veya ters takican

+ o fan olur ama static basınçı düşik gibi o modeller genelde öyle oluyor.

He tmm şimdi gördüm push pull olur.

+ o fan olur ama static basınçı düşik gibi o modeller genelde öyle oluyor.

He tmm şimdi gördüm push pull olur.
Reverse ya alt kısma doğrudan takıcam radyatörw ters takıcam dimi görüntü kötü dururmu gerçi fanlar zaten alta bakıyor göremicez kötü dursada

Reverse ya alt kısma doğrudan takıcam radyatörw ters takıcam dimi görüntü kötü dururmu gerçi fanlar zaten alta bakıyor göremicez kötü dursada
Alta düz/normal, radyatör üstüne reverse

@loewry kasaya arctic sığıyor haberin olsun.

Ekler

• IMG-20260127-WA0008.webp
    IMG-20260127-WA0008.webp
    342.7 KB · Hit: 12
Son düzenleme:
Alta düz/normal, radyatör üstüne reverse
Yani üstüne de düz koyabilirsin, sonuçta kasaya yukardan bakınca mesh olsa bile tam görmüyorsun, önemli olan rgb olup oradan ışık yayması kannımca, Hala cama fan takılamıyor pek, Lian Li Lancool 4 çıkardı onda yaptı sayılır ama eh işte. Vision compactta da üst mesh paneli kullanınca, hala fanları net görmeyeceksin.

Şöyle durursa tabi reverse al derim:

Ya benimki gibi,😂 ortam dağınık kb

Ekler

• 1000006082.webp
    1000006082.webp
    71.7 KB · Hit: 12
  • 1000005782.webp
    1000005782.webp
    457.9 KB · Hit: 11
Yani üstüne de düz koyabilirsin, sonuçta kasaya yukardan bakınca mesh olsa bile tam görmüyorsun, önemli olan rgb olup oradan ışık yayması kannımca, Hala cama fan takılamıyor pek, Lian Li Lancool 4 çıkardı onda yaptı sayılır ama eh işte. Vision compactta da üst mesh paneli kullanınca, hala fanları net görmeyeceksin.

Şöyle durursa tabi reverse al derim:

Ya benimki gibi,😂 ortam dağınık kb
ben en iyisi mjölnir alayım fansız. 2 adette 3 lü fanlardan alayım yapay zekaya sorarak takarız en kötü

ben en iyisi mjölnir alayım fansız. 2 adette 3 lü fanlardan alayım yapay zekaya sorarak takarız en kötü

babus sen hala almadın mı sıvı soğutmayı ya o fansız mjolnr'ı al tamam mı ben fan aticam sana kasa için 3 tane sıvı soğutma için. 3 tane egzoz için 1 tane egzozu reverse olarak değişelim hatta sıvı soğutmada dışarı hava üfleme değil içeri oolabildiğince haa alma daha iyi oluyor çünkü sıvı soğutmanın 3 fanıda egzoz görevi görüp dışarı atıyor zaten 3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,978
Üyeler
189,955
Son üye
Ahmetsuha
Geri