Max_Payne
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
https://www.tebilon.com/msi-mag-cor...851-15nesil-am5-argb-sivi-islemci-sogutucusu/ bunu alabilirsin, 9800x3d ile kullanıyorum.
Hocam mjölnir vision fansı alsam şu thermalright tl ub36r dan alsam 2 tane 3 lü birleşik satılıyor birine radyatöre birinide kasanın alt kısmına takarım radyatör egzoz olur alttakide içeri hava alır. 2150rpm iyi mi? azmıGeçilir hocam, hoş durmasını da istiyorsunuz, olur. Sadece Thermalright ürünlerini çok net bilmiyorum kaynak bulmakta bence zor, çoğu sponsor ama üç aşağı beş yukarı o grafikte yer edinir. Sadece LCD veya diğer görsel amaçlı aioalar bence sadece soğumaya odaklanmış aiolardan iyi olmayacağını düşünüyorum ve hep demişimdir bunu ki Lian Li Hydroshift II de bunu kanıtladı diyebilirim. Kardeşimin bilgisayarına aldım, AM4 5800x işlemci var. Hydroshift II LCD 360TL R23'de 13k points, Artic 3 Pro 360mm 15.200 point, yaklaşık %15 fark. Ayrıca skor bunu diyor ama sıcaklıklar daha stabil, daha sabit, oturgan.
Ozm 2 tane alayım birinide kasanın altına takarımhe bunu yeni gördüm ztn tam uyumludur sıvı soğutmanın kendi fanları bunlardan hocam
Hocam mjölnir vision fansı alsam şu thermalright tl ub36r dan alsam 2 tane 3 lü birleşik satılıyor birine radyatöre birinide kasanın alt kısmına takarım radyatör egzoz olur alttakide içeri hava alır. 2150rpm iyi mi? azmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ozm 2 tane alayım birinide kasanın altına takarım
Reverse zaten radyatöre takarken tersmi takfam
Reverse ya alt kısma doğrudan takıcam radyatörw ters takıcam dimi görüntü kötü dururmu gerçi fanlar zaten alta bakıyor göremicez kötü dursada+ o fan olur ama static basınçı düşik gibi o modeller genelde öyle oluyor.
He tmm şimdi gördüm push pull olur.
Alta düz/normal, radyatör üstüne reverseReverse ya alt kısma doğrudan takıcam radyatörw ters takıcam dimi görüntü kötü dururmu gerçi fanlar zaten alta bakıyor göremicez kötü dursada
Yani üstüne de düz koyabilirsin, sonuçta kasaya yukardan bakınca mesh olsa bile tam görmüyorsun, önemli olan rgb olup oradan ışık yayması kannımca, Hala cama fan takılamıyor pek, Lian Li Lancool 4 çıkardı onda yaptı sayılır ama eh işte. Vision compactta da üst mesh paneli kullanınca, hala fanları net görmeyeceksin.Alta düz/normal, radyatör üstüne reverse
ben en iyisi mjölnir alayım fansız. 2 adette 3 lü fanlardan alayım yapay zekaya sorarak takarız en kötüYani üstüne de düz koyabilirsin, sonuçta kasaya yukardan bakınca mesh olsa bile tam görmüyorsun, önemli olan rgb olup oradan ışık yayması kannımca, Hala cama fan takılamıyor pek, Lian Li Lancool 4 çıkardı onda yaptı sayılır ama eh işte. Vision compactta da üst mesh paneli kullanınca, hala fanları net görmeyeceksin.
Şöyle durursa tabi reverse al derim:
Ya benimki gibi,ortam dağınık kb
ben en iyisi mjölnir alayım fansız. 2 adette 3 lü fanlardan alayım yapay zekaya sorarak takarız en kötü