Türk Telekom'dan Sınırsız 5G Tarifesi 1550TL/AY

''sözde'' Altyapımız var 8 yükleme 0.2 indirme hızı :D uydu internetine geçtim 50 yükleme 10-12 indirme ile keyifliyorum benim de fıkram bu kadar.
Adsl ise normal. Normalde o kadar olmaz ama bina altyapınız da çok eskidir.

Adsl ise normal. Normalde o kadar olmaz ama bina altyapınız da çok eskidir.
Evet yıllardır arıyoruz yapacaz yapacaz dediler yapmadılar :D. Komple mahalleyi topladım hepsini uydu internetine geçirtim madem yapmıyorsunuz biz de kullanmayız o zaman.

Evet yıllardır arıyoruz yapacaz yapacaz dediler yapmadılar :D. Komple mahalleyi topladım hepsini uydu internetine geçirtim madem yapmıyorsunuz biz de kullanmayız o zaman.
Bina altyapısını sizde yeniletebilirsiniz aslında. Fiber'de tt çekerde. Adsl'de sorun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan başladı mı 5g olayı hocam?
Haritadaki mor yerlerde 5g denemeleri mevcut. Esas başlama 1 Nisan'da.

Bunun cahiliyim de 50 + sınırsız sosyal medya dediği harbiden öyle mi ? yoksa bir yerde kekliyorlar mı ?
sınırsız sosyal medya falan yalan 1 yıl faturalı sınırsız 70gb kullandım instagram yinede hayvan gibi internet yedi arayıp sorduğumda reklamlar sınırsıza dahil değil dediler günde 4-5 gb internet mi yer reklam ? sırf satmak için.

Çok pahalı ya ne maliyeti var ki bu fiyatı istiyorlar.

sınırsız sosyal medya falan yalan 1 yıl faturalı sınırsız 70gb kullandım instagram yinede hayvan gibi internet yedi arayıp sorduğumda reklamlar sınırsıza dahil değil dediler günde 4-5 gb internet mi yer reklam ? sırf satmak için.
Reklam işini iyice abarttı instagram. 1 story izliyoruz diğer story arasında 4 reklam gördüm ya. Yav çıkar premium instagram reklamsız 50-100 neyse verek reklamsız olsun. Reklam izlemeye girmişimde 1-2 kişinin storyleri arada düşüyor sanki.

1550 Tl ye mobil için sınırsız internet iyimiş :D asıl soru bunu 4gde kullanabilioz mu jfnbvkvs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori
Geri