Gel Çubuk'a gör etkiyiAnkara'da 4.5g üzerinden 400 gibi hızları veriyor. Biraz kişisel bir durum gibi.
Gel Çubuk'a gör etkiyiAnkara'da 4.5g üzerinden 400 gibi hızları veriyor. Biraz kişisel bir durum gibi.
Adsl ise normal. Normalde o kadar olmaz ama bina altyapınız da çok eskidir.''sözde'' Altyapımız var 8 yükleme 0.2 indirme hızıuydu internetine geçtim 50 yükleme 10-12 indirme ile keyifliyorum benim de fıkram bu kadar.
1.2 gbps 5G için yavaş bir internet.Turkcell bizim evden 550 hız veriyor 4.5g'den. 5g testleri sırasında 1.2gbps hızları gördüm speedtestte.
Valla dediğim gibi deneyim kişisel.Gel Çubuk'a gör etkiyiBu arada hangi bölgede 400 görüyorsunuz ben gittiğim hiç bir yerde o hızları görmedim.
Test hocam zaten adı üstünde1.2 gbps 5G için yavaş bir internet.
Valla dediğim gibi deneyim kişisel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Test hocam zaten adı üstünde.
1.2 versin bizim evden ben razıyım.
Evet yıllardır arıyoruz yapacaz yapacaz dediler yapmadılarAdsl ise normal. Normalde o kadar olmaz ama bina altyapınız da çok eskidir.
Bina altyapısını sizde yeniletebilirsiniz aslında. Fiber'de tt çekerde. Adsl'de sorun.Evet yıllardır arıyoruz yapacaz yapacaz dediler yapmadılar. Komple mahalleyi topladım hepsini uydu internetine geçirtim madem yapmıyorsunuz biz de kullanmayız o zaman.
Haritadaki mor yerlerde 5g denemeleri mevcut. Esas başlama 1 Nisan'da.şuan başladı mı 5g olayı hocam?
sınırsız sosyal medya falan yalan 1 yıl faturalı sınırsız 70gb kullandım instagram yinede hayvan gibi internet yedi arayıp sorduğumda reklamlar sınırsıza dahil değil dediler günde 4-5 gb internet mi yer reklam ? sırf satmak için.Bunun cahiliyim de 50 + sınırsız sosyal medya dediği harbiden öyle mi ? yoksa bir yerde kekliyorlar mı ?
Reklam işini iyice abarttı instagram. 1 story izliyoruz diğer story arasında 4 reklam gördüm ya. Yav çıkar premium instagram reklamsız 50-100 neyse verek reklamsız olsun. Reklam izlemeye girmişimde 1-2 kişinin storyleri arada düşüyor sanki.sınırsız sosyal medya falan yalan 1 yıl faturalı sınırsız 70gb kullandım instagram yinede hayvan gibi internet yedi arayıp sorduğumda reklamlar sınırsıza dahil değil dediler günde 4-5 gb internet mi yer reklam ? sırf satmak için.
Telefonun 5g mi desteklemiyor?1550 Tl ye mobil için sınırsız internet iyimişasıl soru bunu 4gde kullanabilioz mu jfnbvkvs
Destekliyor kanka bulundugum yerde yok sadeceTelefonun 5g mi desteklemiyor?