NEXTSTAR 100 inch - 4K UHD - 144Hz - QD MiniLED - Google TV 149.000₺

Pc bağlamayacak isem 144hz olayı tv'de boş iş. Ps bile alsam ben kalite modunda oyunları 60fps oynarım. Gta 6 için ps5 pro alacağım muhtemelen kalite modunda 60fps performans'da 120fps verecek. Bu sebeple şuanki next bile kafi bana.
Ha alacak olsam 85'lik next'i 65'e alırım konu kapanırdı ya. 15 inch için 100k farkı vermem.
100k paraları anca oled'e gömerim onunda 4k'da 144hz 8ms veren bir ekrana 150k bağlamam.

Alıntıyı görüntüle
Mesela YE65IDWG11 oyunlar da 60Hz her zaman kesmiyor denedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bazı oyunlar ps5de kötü 120 fpsyi göremiyorki warzone akıyor bf6 leş
Warzone AMD tabanlı çünkü akması normal. BF NVIDIA kartlarla daha iyi çalışıyor.

150k ya bunu alacağıma 83 inç C5 alırım ya dünyanın en saçma televizyonu falan

Yanma riski alacağıma 10-15 yıl sorunsuz sürekli maks parlaklıkları görecek TV alırım.

83 inch olanı 240k bu arada :D Rakibi bile değil.

100k farkı panel, ram + depolama, ses sistemine veriyorsun.
O bütçe'de sana setup diziyim :D.
Tv olarak 65k'ya 85'lik nexti alırım. (65i olanını aldım)
Lg'den 600w soundbarımı 10k'ya alırım. (şuanlık next yetiyor ileride belkialırım)
7 bine bir apple tv çözerim. (5'e falan çözdüm)
30'a da bir ps5 pro çözerim. (Sonbahar'a doğru gta 6 için alacağım)
40k'ya da oled monitör alırım. (2 ay önce hallettim)
Toplam 152k'ya setupum hazır olur :d

1773149656832.webp
1773149494212.webp

O bütçe'de sana setup diziyim :D.
Tv olarak 65k'ya 85'lik nexti alırım.
Lg'den 600w soundbarımı 10k'ya alırım.
7 bine bir apple tv
30'a da bir ps5 pro çözerim.
40k'ya da oled monitör alırım
Toplam 152k'ya setupum hazır olur :d
Bu setupun benzerini yapıyorum tek eksik soundbar ve ps5 pro kaldı.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ses konusunu çözdük ya ne gerek var soundbar %60 ses seviyesi bir kere denedim fena bir şey yere koyuyorum ayaklarımı titreşim geliyor :widepeepo:

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
Ses konusunu çözdük ya ne gerek var soundbar %60 ses seviyesi bir kere denedim fena bir şey yere koyuyorum ayaklarımı titreşim geliyor :widepeepo:
Valla sesi 20'de dinleyen biriyim ama çok özeniyorum şöyle sistemlere. Sırf dursun diye alasım geliyor ve diğer yanım saçmalama diyor.

• İnanılmaz
Yanma riski alacağıma 10-15 yıl sorunsuz sürekli maks parlaklıkları görecek TV alırım.

83 inch olanı 240k bu arada :D Rakibi bile değil.
150k ya televizyon alacak ekonomisi olan adamın yanma riskini dert etmesi çok abes değil mi?

@Perfectshot06 Eve gelen misafirlerin hepsi YE-65IDWG11 renklerine bayılıyor. Bu kaç inch filan diyorlar bu 149K lık Nextstar TV sini düşünemiyorum renklerini. Hangi paneli kullanıyor acaba?

150k ya televizyon alacak ekonomisi olan adamın yanma riskini dert etmesi çok abes değil mi?
Yoo değil. Çünkü 1 kere alayım uzun süre gitsin fakat taksitle zorlanmadan alayım diyorlar.

@Perfectshot06 Eve gelen misafirlerin hepsi YE-65IDWG11 renklerine bayılıyor. Bu kaç inch filan diyorlar bu 149K lık Nextstar TV sini düşünemiyorum renklerini. Hangi paneli kullanıyor acaba?

Yoo değil. Taksitle bile zar zor alıyorlar çünkü.
TCL üretimi diye biliyorum. qd miniled panllerini tcl'in yan firması üretiyor.

OLED sevmemin tek sebebi 1ms GTG nin altını kesin bir şekilde görmesi onun harici pek bir olayı yok benim için MiniLED veya türevleri daha çok beni etkiliyor maksimum parlaklık ve renk canlılığı konusunda.

TCL üretimi diye biliyorum. qd miniled panllerini tcl'in yan firması üretiyor.
O zaman en iyi panellerinden bir tanesini kullanıyor çünkü 1600 dimming zone sağlayan giriş modelleri yok.

Screenshot_2.webp

@Perfectshot06 Bu TV benim pc nin tüm yükte çektiği watt sürekli çekiyor. o.O2 Gerçi bunu alan adama koymaz sürekli türk kahve makinesi kadar güç çekse ne yazar.

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,452
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri