SİZCE PS5 SLİM ALINIR MI

YunusEmre/07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
120
Selamlar, Şu anda bir oyun bilgisayarım var: Ryzen 5 7500F, RTX 4060 ve 32 GB RAM’li bir sistem kullanıyorum. Daha yeni The Last of Us Part 1 ve Part 2’yi bitirdim. Son günlerde PS5 alma hevesi oluştu. Garanti konusundan dolayı MediaMarkt gibi yerlerde daha pahalı, fakat internette Hepsiburada veya N11 gibi sitelerde ithalatçı garantili olarak daha ucuza satılıyor. Sizce bu şekilde alınır mı? Bir de PS5 gerçekten almaya değer mi? Bilgisayarım olmasa direkt PS5 alırdım ama şu an biraz düşündürüyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar, Şu anda bir oyun bilgisayarım var: Ryzen 5 7500F, RTX 4060 ve 32 GB RAM’li bir sistem kullanıyorum. Daha yeni The Last of Us Part 1 ve Part 2’yi bitirdim. Son günlerde PS5 alma hevesi oluştu. Garanti konusundan dolayı MediaMarkt gibi yerlerde daha pahalı, fakat internette Hepsiburada veya N11 gibi sitelerde ithalatçı garantili olarak daha ucuza satılıyor. Sizce bu şekilde alınır mı? Bir de PS5 gerçekten almaya değer mi? Bilgisayarım olmasa direkt PS5 alırdım ama şu an biraz düşündürüyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Almaya değer özellikle son günlerdeki haberden sonra artık ps oyunları pc ye gelmicek

Dostum bende sağlam pc de var ps5 slim de (1tb model) aynı oyunları yan yana açıyorum, (spiderman 2, gow ragnarok) ps 5'teki çamur gibi duruyor. Pc'de rahatça 120fps de alabiliyorum ps5 60fps. Bende 5090 var, 27k'lık aletten 5090 performansı beklenmez tabi ancak bu oarayla ps5 alacaginiza 4060 ekran kartinizi 5070 yapın krallar gibi her single player oyunu 2k çözünürlükte çok rahat bir şekilde 120fps oynarsınız. Re requiem'de 1440p cozunurlukte path tracing bile açabilirsiniz bence. Ps5 düz ray tracing açınca yamuluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,642
Üyeler
189,890
Son üye
Sorunum Var
Geri