steelseries kulaklık alınmaz. kaliteli ama çok tek düze. ekstra bi konfor veya özellik performans sunmuyo. razer a yönelmeni öneririm fiyatının karşılığını veren premiumluğu sunuyo. ben mvhose x9 kullanıyorum ona da bakabilirsin fiyatının çok üstünde bi kalite sunuyoSteelSeries Nova 7 Gen 2 mi alınır mı arkadaşlar ? FPS oyuncusuyum bazı forumlarda beğenen çok var.
Hocam deri kafa yastığı kullanınca dökülme oluyor bir zamandan sonra onu yaşamak istemiyorum o yüzden Nova 7 Gen 2 yeni çıkmış çok hoşuma gitti sesi filan daha iyi diyolar yapımı filan çok süper olmuş diyenlerde var sence düşüncen nedir ?steelseries kulaklık alınmaz. kaliteli ama çok tek düze. ekstra bi konfor veya özellik performans sunmuyo. razer a yönelmeni öneririm fiyatının karşılığını veren premiumluğu sunuyo. ben mvhose x9 kullanıyorum ona da bakabilirsin fiyatının çok üstünde bi kalite sunuyo
kumaş ped kulaklığı artık eskisi gibi sadece steelseries sunmuyo. bahsettiğim mchose x9 da hem full kumaş hem de kulağa temas eden kısımlar kumaş dış kısım deri olan 2 farklı ped çıkıyo ve pedleri çok kaliteli. steelseries abartı bi marka oldu o paraları asla hak etmiyo. mchose falan bilmem dersen razerda da çok fazla kumaş ped seçeneği var. ve en azından bi premium hissiyat sunuyo performansı kalitesi çok daha iyi ve oyun için de daha iyi.Hocam deri kafa yastığı kullanınca dökülme oluyor bir zamandan sonra onu yaşamak istemiyorum o yüzden Nova 7 Gen 2 yeni çıkmış çok hoşuma gitti sesi filan daha iyi diyolar yapımı filan çok süper olmuş diyenlerde var sence düşüncen nedir ?
kaç gündür araştırıyorum kulaklık için reddit'de filan araştırdım mesela yabancılar nova 7 gen 2 den FPS oyunları için mükemmel diyolar mikrofununa minik ayarlar yapınca tok ve daha güzel olduğunu söylüyolar bilemiyorum hocam aşırı kararsızım ama memnun kaldım SS 7 Gen 2'den.kumaş ped kulaklığı artık eskisi gibi sadece steelseries sunmuyo. bahsettiğim mchose x9 da hem full kumaş hem de kulağa temas eden kısımlar kumaş dış kısım deri olan 2 farklı ped çıkıyo ve pedleri çok kaliteli. steelseries abartı bi marka oldu o paraları asla hak etmiyo. mchose falan bilmem dersen razerda da çok fazla kumaş ped seçeneği var. ve en azından bi premium hissiyat sunuyo performansı kalitesi çok daha iyi ve oyun için de daha iyi.
yeni hocam beni kesseler 10k vermme o kulaklığa. razer barracuda serisi var, blackshark v2 pro var v3 var 10k ya kadar olan modeller çıkarsa 13-14k ya blackshark v3 pro var. bunlar varken steelseries alınmazkaç gündür araştırıyorum kulaklık için reddit'de filan araştırdım mesela yabancılar nova 7 gen 2 den FPS oyunları için mükemmel diyolar mikrofununa minik ayarlar yapınca tok ve daha güzel olduğunu söylüyolar bilemiyorum hocam aşırı kararsızım ama memnun kaldım SS 7 Gen 2'den.
Alınır hyper x cloud 3 wireless kullanıyorum fps oyuncusuyum bende dolby acces ayarı yapmayınca berbat sesi varSteelSeries Nova 7 Gen 2 mi alınır mı arkadaşlar ? FPS oyuncusuyum bazı forumlarda beğenen çok var.
Hocam aldığım zaman FPS oyunlarında gerçekten çok güzel ses verir diyenler var Nova 7 Gen 2 için çünkü Nova 7'den daha iyi ses vermesi için bir şey eklemişler diye duydum kulaklığa adını unuttum.Alınır hyper x cloud 3 wireless kullanıyorum fps oyuncusuyum bende dolby acces ayarı yapmayınca berbat sesi var
Okadar farketmiyor hepsiye ses kasılıyor zaten. Hyperxe dandik bi gamepowerden geçtim ikisiylede ses kasılıyordu gayetHocam aldığım zaman FPS oyunlarında gerçekten çok güzel ses verir diyenler var Nova 7 Gen 2 için çünkü Nova 7'den daha iyi ses vermesi için bir şey eklemişler diye duydum kulaklığa adını unuttum.
Kulaklık almışken diyorum 1 kere alayım uzun yıllar kullanayım düşüncesindeyim FPS oyunları için, o zaman hiç aklımı bulandırmadan Nova 7 Gen 2 alayım mı hocam önerir misiniz ?Okadar farketmiyor hepsiye ses kasılıyor zaten. Hyperxe dandik bi gamepowerden geçtim ikisiylede ses kasılıyordu gayet
Steelseries hic kullanmadım redditde genel yorumları iyiyse al gecKulaklık almışken diyorum 1 kere alayım uzun yıllar kullanayım düşüncesindeyim FPS oyunları için, o zaman hiç aklımı bulandırmadan Nova 7 Gen 2 alayım mı hocam önerir misiniz ?
Reddit'de genelleme yapacak olursam hocam beğeneni de var beğenmeyen de var o yüzden sizlere de sormak istedim.Steelseries hic kullanmadım redditde genel yorumları iyiyse al gec