Yani bu bence direk fırsatçılık ya biri alıp kullanabilirdi 2-3 bin TL için yapılır mı bilmiyorum. 34'e zaten sıfır modeller var 36-37'ye de pure varReis yalandan 1 gün bekleseydiniz, kart elinize gelseydi en azından öyle fotoğraf çekseydiniz
Alıntıyı görüntüle
Muhtemelen amaç kar etmek değil. Tahminim peşin fiyatına 6 taksit yaptı üstüne de sıcak para girsin diye satmaya çalışıyor. 30K para bağlayıp sadece al-sat amacıyla 4K kar etmek mantıksız.Yani bu bence direk fırsatçılık ya biri alıp kullanabilirdi 2-3 bin TL için yapılır mı bilmiyorum. 34'e zaten sıfır modeller var 36-37'ye de pure var
Evet, önermem almaSıvı sogutma segotep beaced 360 mı
kimse almaz onu kendi kendine iş çıkarmış gider taksitle alırım o paraylaReis yalandan 1 gün bekleseydiniz, kart elinize gelseydi en azından öyle fotoğraf çekseydiniz
Alıntıyı görüntüle
aldım bileEvet, önermem alma
Senin anakart da B850 Gaming plus wifi6e sanırım wifi7 olan modeline göre vrm sogutması vb + pcie slot ve birkaç yerden kırpılmış model cok takılmamak lazım keza bendeki seninkinin wifi7 modeli ama muhtemelen mATX model VRM de ikisinden de daha stabil çünkü drmos var. Wifi6e ve 7' nin ATX modelinde drmos yok ve doubler var. mATX model baya iyi yani vrm de. Onun dısında matx ile wifi7 atx aşağı yukarı benzer kartlar.anakart baktım benim dediğim bu model değil aldığın gen5 slotlu
ama matx anakart almışsın. kasan atx kasa o anakart içerisinde bi tık kötü duracak
atx anakart alırsan daha az kablo gözükür. ve montaj daha kolay oluyor.
Peki bu kampanyalar ne zamana kadar devam ediyor bugun başvursak yararlanabilir miyizHocam şöyle. 12.03.2026'da bugün aldığım için önce Vatan Paraf kampanyasının ilk kısmı için 50K üstüne 5K puan ve elektronikte 30K üstüne 1.750 TL puan geldi. 00.00'dan sonra ise 13.03.2026 farklı gün olduğu için Vatan kampanyasının ikinci kısmı 50K üstüne 10K puan. iPhone 15 de 47K vatanda. yanına 3,5K'lık ürün koyarak alacağım. Oradan da dediğim gibi 10K puan gelecek.
Parafly kartlarda seyahat, uçak bileti vs gibi alımlarda Parafly Seyahat Hattında katlı kullanım oluyor. Ortalama 2-3 katı şeklinde. O yüzden bana çok avantajlı geldiği için aldım. Yoksa gram ihtiyacım yoktu.
Stok tükendi yazıyor akşam belli olurBu gece de gelir mi acaba?
BuldumXfx swift kartın incelemesini paylaşan bi kanal var mı youtube da direk bi inceleme bulamadım