🔥İndirim Versace Eros Erkek Deodorant 100 ml 1.848 TL

Tuvox

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba 4 adet kalmıs ödeme kısmında 1848 tl oluyor
1773357429017.webp

redbull kampanyası hala devam ediyor değerlendirin bence

REDBUL 12 ADET 456 TL TANESİ 38 TL

normal parfum versiyonunu kullanan biri olarak kokusu çok güzel ama kalıcılık fiyatına göre kötü bunu bilerek alın parfümdeki kalıcılık o kadar kötüyken bu versiyonda nasıldır tahmin etmek istemiyorum

normal parfum versiyonunu kullanan biri olarak kokusu çok güzel ama kalıcılık fiyatına göre kötü bunu bilerek alın parfümdeki kalıcılık o kadar kötüyken bu versiyonda nasıldır tahmin etmek istemiyorum
Normal parfüm versiyonu zaten, kalıcılığıda gayet iyi, orjinal ürün kalıcı

Buna 1800 vereceğime Doa Kozmetik'ten aynı kalite daha iyi kalıcılık 3 tane alırım

Normal parfüm versiyonu zaten, kalıcılığıda gayet iyi, orjinal ürün kalıcı
normal parfüm versiyonu derken parfüm>edp>edt>deodorant içindeki esans miktarını belirtmek için kullanılan versiyonu belirterek söylemiştim

Herkes kokmak isteyen alabilir. Boyner beymen sephora ve sevil haricinde pek güvenmiyorum orijinal olmayabiliyor. Saticisi bunlarsa bir şey diyemem ama amazondakiler bile orjinal çıkmıyor satici amazon olsa bile.

normal parfüm versiyonu derken parfüm>edp>edt>deodorant içindeki esans miktarını belirtmek için kullanılan versiyonu belirterek söylemiştim
hocam deodorant kelimesini yanlış girmişler diye düşünüp sipariş verdim açıkcası, eros sprey deodorantı yok gibi, versace sitesinde de göremedim. Gelince bakacaz, ben orjinal edt olanını kullanmıştım kalıcığı fena değildi

Herkes kokmak isteyen alabilir. Boyner beymen sephora ve sevil haricinde pek güvenmiyorum orijinal olmayabiliyor. Saticisi bunlarsa bir şey diyemem ama amazondakiler bile orjinal çıkmıyor satici amazon olsa bile.
aynen öyle herkes kokmak isteyen alabilir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,379
Üyeler
190,024
Son üye
pasakzade
Geri