Kendi dedemi kaybetmiş kadar üzüldüm. Mekanı cennet olsun.Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesinde 79 yaşında yaşamı yitirdi.
5 gündür yoğun bakımda olan Ortaylı'nın durumunun ağırlaşması üzerine entübe edildiği aktarılmıştı.
tühTarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesinde 79 yaşında yaşamı yitirdi.
5 gündür yoğun bakımda olan Ortaylı'nın durumunun ağırlaşması üzerine entübe edildiği aktarılmıştı.
******** seni
İsminin hakkını veriyorsun tebrikler
Konuştuğu konular ne kadar ilgimi çekse de asla oturup izlemedim instadan ordan burdan gördüğüm kadar tanıyorum ama yokluğunu hissettim ya baya bir yakınımı kaybetmişim gibi.Kendi dedemi kaybetmiş kadar üzüldüm. Mekanı cennet olsun.
Aynen uzun zaman başkasına muhtaç olmak kadar kötü bir durum olamaz. Hasta olup zor günler yaşamak insanın kendisinden bile fazla aileyi kötü etkiliyor.Resmen etkilendim. Çok iyi bir öğretmendi. Baba gibi adamdı. Allah cc rahmet eylesin inşallah. Ne güzel yatalak olmadan, alzheimer olmadan Allah başkasına muhtaç etmeden dünyadaki sınavı tamamlanmış.
2 gün önce geberen sarı torba gibileri için geçerli değilHer ne olursa olsun ölen bir insanın ardından onu kötülemek aptallıktır. Mekanı cennet olsun.