Öneri 9060XT satıp 9070XT alınır mı? ?

H₂SO₄

80+
Reaksiyon skoru
7
dün 9070 xt ~30000TL fiyatına düşmüştü elimdeki 9060xt yi satıp biraz da para koyup 9070XT almak mantıklımı mantıklı ise 9060XT yi kaça satabilirim ?

Sistemini bilmem lazım.

Ama paran varsa tabii ki upgrade yapabilirsin.

Önümüzde gpu krizi yaşanacak gibi duruyor o yüzden 1 model yükseltmekten zarar gelmez.

Ama Bütçen kısıtlıysa ve belki ekran kartından çok işlemci upgrade'i ihtiyacın varsa o zaman bütçenle önce işlemci upgrade etmen lazım.

Sistemini bilmem lazım.

Ama paran varsa tabii ki upgrade yapabilirsin.

Önümüzde gpu krizi yaşanacak gibi duruyor o yüzden 1 model yükseltmekten zarar gelmez.

Ama Bütçen kısıtlıysa ve belki ekran kartından çok işlemci upgrade'i ihtiyacın varsa o zaman bütçenle önce işlemci upgrade etmen lazım.
aman aman bi sistem değil oem olarak almıştım
ASUS PRİME B650M-R
5 7500F
850w 80+ gold psu
16gb ram
4tb HDD
kasada bu ama kasadaki psu yu kullanmıyorum = kasa

Hocam 9060xtyi kaça satarsınız bide fatura garanti kutu varsa belirtebilirseniz sevinirim

Hocam 9060xtyi kaça satarsınız bide fatura garanti kutu varsa belirtebilirseniz sevinirim
kutusu var alalı tam 2 ay oldu ama ram arızalı çıkması sebebi ile 1 ay servisten gelmesini bekledim kart o sırada boşta kaldı 1 ay kullanıldı ama şu an sataram 9070 xt alacak para olmuyor ekstra para biriktirdikten sonra satmayı düşünüyorum

dün 9070 xt ~30000TL fiyatına düşmüştü elimdeki 9060xt yi satıp biraz da para koyup 9070XT almak mantıklımı mantıklı ise 9060XT yi kaça satabilirim ?
Gereksiz bence almışsın bikere aman aman bir şey olmaz ve 2k için yeterli bi kart bence abartı ultra ayarda hikayeli oynamıyosan

Gereksiz bence almışsın bikere aman aman bir şey olmaz ve 2k için yeterli bi kart bence abartı ultra ayarda hikayeli oynamıyosan
çevrem sürekli kötü seçim olmuş knk diyor rahatsız oluyorum (babam nvida fanboy :\ o bile diyo)

çevrem sürekli kötü seçim olmuş knk diyor rahatsız oluyorum (babam nvida fanboy :\ o bile diyo)
Özellikle +35-40 yaş insanlardan güncel olarak pc tavsiyesi alma 10 yıl önceki kartları ve olayları şu anda bir sanıyorlar.
Örnek vermem gerekirse pcyi toplarken inatla intel işlemci almamı söyleyen bir abi vardı xd sözüm genelleme bu arada tabii ki günceli takip edip mantıklı öneri yapacak abiler olacaktır ama %90'ı böyle.
1080p oyuncuysan gerek yok git işlemcini yükselt ha 2k monitörün var diyorsan o zaman mantıklı evet.

Babana söyle nvidia alsın sana ozaman. Boş konuşmaya gerek yok. Pt rt harici amd de çok gelişti

Babana söyle nvidia alsın sana ozaman. Boş konuşmaya gerek yok. Pt rt harici amd de çok gelişti
40 yıl uğraşsam aldıramam sistemi kendi kazandığım parayla aldım ona kalsa 1050ti da bi 2-3 yıl daha kalacaktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,523
Üyeler
190,054
Son üye
Kebap_Games
Geri