❌İndirim Bitti! 🔥(Son 6 Ayın En Uygun Fiyatı) Baseus 30W Hızlı Şarj Aleti 345 TL🔥

Mindustry

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
399
Baseus GaN5S Hızlı Şarj Adaptörü 1C, 30W EU, Ay Beyazı.

USB PD ve PPS protoklünü destekliyor. Apple, Samsung SFC (Süper Hızlı Şarj 25W-27W) ve USB PD desteği olan Xiaomi, Honor, Huawei , BBK Grup yeni cihazlar ile uyumlu.

Xiaomi, Huawei, Honor, Oppo, Vivo, Realme telefon kullananlar bu şarj aletini almadan önce telefonunuzun USB PD protokolüyle kaç Watt gücünde şarj desteklediğini öğrenin.

1000021615.webp

1000021614.webp

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Hocam bugün samsung şarj protokolü ile ilgili yazınızı okudum ve sizin yazdıklarınızı dikkate alarak samsung s25 edge cihazım için samsung 25 watt şarj cihazı siparişi oluşturdum. Sizce o siparişi iptal edip bunu alsam daha mantıklı olur mu?

Hocam bugün samsung şarj protokolü ile ilgili yazınızı okudum ve sizin yazdıklarınızı dikkate alarak samsung s25 edge cihazım için samsung 25 watt şarj cihazı siparişi oluşturdum. Sizce o siparişi iptal edip bunu alsam daha mantıklı olur mu?
Samsung 25W şarj aletinin 760 TL fiyatı da iyi. İkisi de telefonunuzla uyumlu. Tasarımını beğendiğinizi alın.

Son düzenleme:
Stokta son 12 tane kalmış.

Ben geçen aldım aynı fiyata. Aşırı küçük bir şarj aleti fotodakiyle alakası yok. Gan5s olduğu için tercih ettim. Güzel ürün.

Orjinal ipad air 5 kutusundan çıkan şarj aletinden daha mı iyidir sizce? Almaya değer mi

Orjinal ipad air 5 kutusundan çıkan şarj aletinden daha mı iyidir sizce? Almaya değer mi
Air 5'in kutusundan çıkan adaptör 20W. Tabletiniz 30W şarj hızını destekliyor. Baseus 30W, USB PD 3.0 protokolünü desteklediği için tabletinizle uyumlu. Kutudan çıkan adaptörden daha hızlı şarj eder. Bence almaya değer.

Air 5'in kutusundan çıkan adaptör 20W. Tabletiniz 30W şarj hızını destekliyor. Baseus 30W, USB PD 3.0 protokolünü desteklediği için tabletinizle uyumlu. Kutudan çıkan adaptörden daha hızlı şarj eder. Bence almaya değer.
aldım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,490
Üyeler
190,050
Son üye
malibyk
Geri