Nasıl yapıyoruz hocam?arkadaşlar fatura tarihini 1 gün önceye çekindenendi onaylandı. Re4 remake de
50 dolarlık oyunla 70 dolarlık ve muhtemelen de en az 6 ay indirim görmeyecek oyunu kim neden takaslasın hocamcrimson ile re9 takas edecek varsa pm atabilir 5070ti yi alıyorum re9 var halı hazırda![]()
libreoffice indirip pdf olarak açın tarihi 1 gün önceye alınNasıl yapıyoruz hocam?
crimson 1800tl satılıyordu site de.50 dolarlık oyunla 70 dolarlık ve muhtemelen de en az 6 ay indirim görmeyecek oyunu kim neden takaslasın hocam
İkisi de 70 dolar bile olsa crimson fena hype yaptı satması çok çok daha kolay olur ki oyuna geçen gün denuvo da eklendi millet kırılmayacağını bildiği için şuan deli gibi crimson arıyor.
deli gibi crimson kısmında sadece bu konu da crimsonu görmem peki50 dolarlık oyunla 70 dolarlık ve muhtemelen de en az 6 ay indirim görmeyecek oyunu kim neden takaslasın hocam
İkisi de 70 dolar bile olsa crimson fena hype yaptı satması çok çok daha kolay olur ki oyuna geçen gün denuvo da eklendi millet kırılmayacağını bildiği için şuan deli gibi crimson arıyor.
Hocam biraz şey geldi ya. Böyle verirlerse versinler hakka girmiş gibi olmayayım.libreoffice indirip pdf olarak açın tarihi 1 gün önceye alın
Libre office de pdf düzenlemek hem basit hem ücretsiz açık kaynak.i
düşünmen hata al gitsin30K dan 9070xt almıştım iade edip bunu mu alsam acaba
Hocam biraz şey geldi ya. Böyle verirlerse versinler hakka girmiş gibi olmayayım.
ben 30kya 9070xt alsam 5070ti almazdım. 11klık bir farka değecek fps göremedim az önce karşılaştırmalarına baktım da bir kaç oyuna.düşünmen hata al gitsin
5080dan 5070tiye geçiyorum 20k farka değecek bir şey yok.Valla maksimum taksit yok ama mecbur aldım artık yeter gari. 5070 ti aldım. Ama 5080'de aklım sizce değer mi bu farkı vermeye?
Satılıyor(du) hocam o zaman denuvo eklenmemişti oyuna koruma olmayacak diyorlardı, ayrıca re9 un hype pek kalmadı gibi bir şey alan aldı, oynayan oynadı. Zaten steam fiyatları ortada biri 50, diğeri 70 dolar.libreoffice indirip pdf olarak açın tarihi 1 gün önceye alın
Libre office de pdf düzenlemek hem basit hem ücretsiz açık kaynak.i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
crimson 1800tl satılıyordu site de.
re9 da 1800tlye satılmıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deli gibi crimson kısmında sadece bu konu da crimsonu görmem pekire9 daha fazla gördüm.