🔥İndirim INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

crimson ile re9 takas edecek varsa pm atabilir 5070ti yi alıyorum re9 var halı hazırda :D
50 dolarlık oyunla 70 dolarlık ve muhtemelen de en az 6 ay indirim görmeyecek oyunu kim neden takaslasın hocam :LOL:

İkisi de 70 dolar bile olsa crimson fena hype yaptı satması çok çok daha kolay olur ki oyuna geçen gün denuvo da eklendi millet kırılmayacağını bildiği için şuan deli gibi crimson arıyor.

Nasıl yapıyoruz hocam?
libreoffice indirip pdf olarak açın tarihi 1 gün önceye alın :ROFLMAO:
Libre office de pdf düzenlemek hem basit hem ücretsiz açık kaynak.i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50 dolarlık oyunla 70 dolarlık ve muhtemelen de en az 6 ay indirim görmeyecek oyunu kim neden takaslasın hocam :LOL:

İkisi de 70 dolar bile olsa crimson fena hype yaptı satması çok çok daha kolay olur ki oyuna geçen gün denuvo da eklendi millet kırılmayacağını bildiği için şuan deli gibi crimson arıyor.
crimson 1800tl satılıyordu site de.
re9 da 1800tlye satılmıştı.

deli gibi crimson kısmında sadece bu konu da crimsonu görmem peki :D re9 daha fazla gördüm.

parafly kart henüz elime gelmedi sanal kart ile alışverişte puan vermiyor mu? siparişi verdim mesaj gelmedi para puan için bilen var mıdır

Valla maksimum taksit yok ama mecbur aldım artık yeter gari. 5070 ti aldım. Ama 5080'de aklım sizce değer mi bu farkı vermeye?

düşünmen hata al gitsin
ben 30kya 9070xt alsam 5070ti almazdım. 11klık bir farka değecek fps göremedim az önce karşılaştırmalarına baktım da bir kaç oyuna.

Ben de 5070 Ti aldım. Resident Evil'i almamız mümkün mü? Konuda fatura tarihini değiştir diyenlere sakın kulak asmayın. Bir oyun için özel belgede sahtecilik suçuyla karşı karşıya kalma riskini almayın.

Valla maksimum taksit yok ama mecbur aldım artık yeter gari. 5070 ti aldım. Ama 5080'de aklım sizce değer mi bu farkı vermeye?
5080dan 5070tiye geçiyorum 20k farka değecek bir şey yok.

libreoffice indirip pdf olarak açın tarihi 1 gün önceye alın :ROFLMAO:
Libre office de pdf düzenlemek hem basit hem ücretsiz açık kaynak.i

crimson 1800tl satılıyordu site de.
re9 da 1800tlye satılmıştı.

deli gibi crimson kısmında sadece bu konu da crimsonu görmem peki :D re9 daha fazla gördüm.
Satılıyor(du) hocam o zaman denuvo eklenmemişti oyuna koruma olmayacak diyorlardı, ayrıca re9 un hype pek kalmadı gibi bir şey alan aldı, oynayan oynadı. Zaten steam fiyatları ortada biri 50, diğeri 70 dolar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,407
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri