🔥İndirim INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Alıntıyı görüntüle
vapor chamber olan 5080 ex gamer de funmarkta 68 derece alıyorum.
inno x3 ssf modeli kullanan forumdaki bir arkadaşta 67-68 alıyor

bunu anlamadım ben

Inno X3 5080 OC olanı diyorsanız onun soğutması iyi hocam, bir de 2 değil 2.5 slot kalınlıkta. Tipi az daha farklı zaten. OC olmayan halini dediyseniz onun FurMark'ta 67-68 görmesi zor

Inno X3 5080 OC olanı diyorsanız onun soğutması iyi hocam, bir de 2 değil 2.5 slot kalınlıkta. Tipi az daha farklı zaten. OC olmayan halini dediyseniz onun FurMark'ta 67-68 görmesi zor
Peki siz zotac solid core oc 5080 mi tercih ederdiniz yoksa inno3d 3x oc 5080 mi tercih ederdiniz?

Ses takıntım var tedavi oldum geçmedi :D bana "Inno X3 5080 OC " adlı ekran kartını önerir misiniz ya da tavsiye ettiğiniz bir model bütçede sorun yok ? Bu gece almak lazım.

Peki siz zotac solid core oc 5080 mi tercih ederdiniz yoksa inno3d 3x oc 5080 mi tercih ederdiniz?

İkisi de güzel ama Zotac'ta 50 serisinde sıkıntı yaşayanlar var kararsız kalıyor insan :D Inno ile Zotac kardeş firma aslında. Biri sorunluysa diğerinin de sorunlu olma ihtimali var. Şimdilik "fan rattling" muhabbeti okumadım Inno'da onu alabilirsiniz iade etme şansı varsa. Alacak olursanız kesinlikle "OC" olanı alın düz modelinden daha iyi

İkisi de güzel ama Zotac'ta 50 serisinde sıkıntı yaşayanlar var kararsız kalıyor insan :D Inno ile Zotac kardeş firma aslında. Biri sorunluysa diğerinin de sorunlu olma ihtimali var. Şimdilik "fan rattling" muhabbeti okumadım Inno'da onu alabilirsiniz iade etme şansı varsa. Alacak olursanız kesinlikle "OC" olanı alın düz modelinden daha iyi
Evet bende o kararsızlıktayım zaten. Zotacın görüntüsü vs çok iyi. Ancak sorun yaşar mıyım yaşamaz mıyım bilmiyorum

solid core giriş seviyesi zotac markasının maalesef .
Amp extreme de de aynı fanlar var. Tüm zotac 50 serisinde aynı fanlar kullanılıyor. Sorun zaten fan bilyasının içindeki yağın bitmesi.

.Alıntıyı görüntüle
@TaHao

amd nin israildeki ar-ge yatırımlarını biliyor musun :D
2022 deki 50 milyar dolarlık satım alımı yaptıktan sonra israil deki mühendisleri de bünyesine kattığını.
Dünya ya hep ya hiç ile çalışmıyor . Kötünün iyisini seçebilmek gerek. Sonuçta işlemci ve ekran kartı almak zorundayız. Nvidia doğrudan israile destek paylaşımı yapmışken ve israil ordusunun savaş verilerini işlemek için sponsor olmuşken amd yanında melek kalıyor. Attığım resimde işaretli kısım niyetimi çok iyi açıklıyor. Ben bu davranışlarımızdan hesaba çekileceğimize inanıyorum çünkü bilinçli insanlarız, sadece bazılarımız görmezden gelmeyi seçiyor ki başkasının harcaması beni ilgilendirmez, ben yazdım zaten boykotu umursamayan için çok iyi fiyat diye.

Ekler

• Screenshot_20260315_005429_com.gbox.android_edit_1029615913729671.webp
    Screenshot_20260315_005429_com.gbox.android_edit_1029615913729671.webp
    130.8 KB · Hit: 40
Asus tuf 5070ti karta bakıyorum stoktaki mağazalarda neredeyse tüm mağazalar gözüküyor. Kartı almak istediğimde teslimat için adres seçiminde mağazadan teslim seçeneğini seçince sadece izmir balçova mağazası çıkıyor. Diğer kartlarda da aynı durum söz konusu. İlginç buldum.

Beyler Zotac her koşulda Inno3D den daha premium bir marka.

Belki 15 yıldır PC sektörünün içindeyim GTX400 zamanlarından bilirim Zotac ı hep kaliteli ürünleri vardır hele o GTX480 AMP zamanının efsane kartlarından biriydi. Şuan herhangi bir Zotac ve Inno3D arasında kalsam gözüm kapalı Zotac ı tercih ederim yok giriş modeli, yok bilmem ne sanki inno x3 tepe modeli mi? o yüzden iki kart da giriş modeliyse Zotac > inno net.

Ayrıca inno nun soğutma bloğuna bir bakın gözünüzü seveyim resmen kağıt gibi. Tasarımsal olarak da bence piyasanın açık ara en çirkin modelleri inno3d x3 ler. Facebook gruplarında falan 5070 Ti x3 ü çok fazla satan gördüm, inno x3 piyasanın en dip modeli konumunda o yüzden aynı fiyatta asla Solid Core ile kıyaslamayın bile.

Son düzenleme:
Beyler Zotac her koşulda Inno3D den daha premium bir marka.

Belki 15 yıldır PC sektörünün içindeyim GTX400 zamanlarından bilirim Zotac ı hep kaliteli ürünleri vardır hele o GTX480 AMP zamanının efsane kartlarından biriydi. Şuan yine herhangi bir Zotac ve Inno3D arasında kalsam gözüm kapalı Zotac ı tercih ederim yok giriş modeli, yok bilmem ne sanki inno x3 tepe modeli mi? o yüzden iki kart da giriş modeliyse Zotac > inno net.

Ayrıca inno nun soğutma bloğuna bir bakın gözünüzü seveyim resmen kağıt gibi. Ayrıca tasarımsal olarak da bence piyasanın açık ara en çirkin modelleri inno3d x3 ler. Facebook gruplarında falan 5070 Ti x3 ü çok fazla satan gördüm, inno x3 piyasanın en dip modeli konumunda o yüzden aynı fiyatta asla Solid Core ile kıyaslamayın bile.
Buradaki yorumları okudum içim sıkıldı Senin yorumunu görünce rahatladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,537
Üyeler
190,056
Son üye
gargamel3335
Geri