UmutÇelik
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
dediklerin doğru ama senin dediğin klavye ile howl75 fiyat anlamında bakacak olduğunda hangisi avantaja geliyor ben bu klavyeyi 2 bin tl ye almıştım o zaman w75 4500 tl idi bütçeye göre konuşacak olursak %75 lik kalvye bandına bu fiyatlarda kaliteli klavye varmı bu klavye kötü olsa 2 defa stok eritirmi şuan bu klavyenin 3.stoğu ve ben 4 5 tuşa bastığımda da aynı anda işliyor kendi driverından kendime göre ayarlarımı da yaptım şuan sıkıntısız kullanıyorum ve verdiğim paraya göre de parasını gayet hak eden bir klavyebak klavyeyi tek harfe bastığında tek birşeyi işleyen bir şey gibi düşünme aynı anda 4-5 tuş'a kadar işleyebilmesi gerek ki işliyor da ancak daha kaliteli pcb daha kaliteli çip bunu milisaniye cinsinden çok daha doğru tepki süresiyle işliyor şimdi bu olay normal mekanik klavyelerde onemli olmayan etki etmeyen bir şey ama manyetik klavyelerin olayı aten en hassas şekilde özelleştirme yapmak olduğu için gidipte aynı vuruş ayarlarını rt ayarlarını iki klavyede denersen bu olayı anlarsın zaten howl75 eksisi çinden getirip kutu yapmaları fason yani scyrox xpunk 63 zaten hiç populer olmayan benim sahsen baska bi klavyede gormedigim bi kasayla geliyor + gateron jade 10 numara switchler var içinde pcbsi kaliteli testlerde içi açılıp bakılınca herşeyi gayet kaliteli sence bu adam bu howl75'i 2.5k'ya sana satıyor türkiyeye getiriyor vergisi de var bu isin kargo maliyeti falan var depo maliyeti var bu adamların karda etmesi gerek + yanında hediye veriyorlar satılsın diye buradan böyle maliyetleri ekleye ekleye orjinal ürünün fiyatının nekdr ucuza geldiğini anlayabilirsin scyrox'da o maliyetler yok mu deme var ama firma kendisi ürettirip özellilklerini vs. kendisi belirleyip bu ürünü salıyor piyasaya ve scyrox'un lamzu'nun alt fp firmasi gibi bir şey olduğunu biliyoruz yani kısaca sadece malzeme kalitesi değil normal mekanik klavyelerde cok onemli olmasada manyetik klavyelerde pcb ve o içindeki çip vs önemli oluyor