Öneri F/P Klavye Arıyorum.

bak klavyeyi tek harfe bastığında tek birşeyi işleyen bir şey gibi düşünme aynı anda 4-5 tuş'a kadar işleyebilmesi gerek ki işliyor da ancak daha kaliteli pcb daha kaliteli çip bunu milisaniye cinsinden çok daha doğru tepki süresiyle işliyor şimdi bu olay normal mekanik klavyelerde onemli olmayan etki etmeyen bir şey ama manyetik klavyelerin olayı aten en hassas şekilde özelleştirme yapmak olduğu için gidipte aynı vuruş ayarlarını rt ayarlarını iki klavyede denersen bu olayı anlarsın zaten howl75 eksisi çinden getirip kutu yapmaları fason yani scyrox xpunk 63 zaten hiç populer olmayan benim sahsen baska bi klavyede gormedigim bi kasayla geliyor + gateron jade 10 numara switchler var içinde pcbsi kaliteli testlerde içi açılıp bakılınca herşeyi gayet kaliteli sence bu adam bu howl75'i 2.5k'ya sana satıyor türkiyeye getiriyor vergisi de var bu isin kargo maliyeti falan var depo maliyeti var bu adamların karda etmesi gerek + yanında hediye veriyorlar satılsın diye buradan böyle maliyetleri ekleye ekleye orjinal ürünün fiyatının nekdr ucuza geldiğini anlayabilirsin scyrox'da o maliyetler yok mu deme var ama firma kendisi ürettirip özellilklerini vs. kendisi belirleyip bu ürünü salıyor piyasaya ve scyrox'un lamzu'nun alt fp firmasi gibi bir şey olduğunu biliyoruz yani kısaca sadece malzeme kalitesi değil normal mekanik klavyelerde cok onemli olmasada manyetik klavyelerde pcb ve o içindeki çip vs önemli oluyor
dediklerin doğru ama senin dediğin klavye ile howl75 fiyat anlamında bakacak olduğunda hangisi avantaja geliyor ben bu klavyeyi 2 bin tl ye almıştım o zaman w75 4500 tl idi bütçeye göre konuşacak olursak %75 lik kalvye bandına bu fiyatlarda kaliteli klavye varmı bu klavye kötü olsa 2 defa stok eritirmi şuan bu klavyenin 3.stoğu ve ben 4 5 tuşa bastığımda da aynı anda işliyor kendi driverından kendime göre ayarlarımı da yaptım şuan sıkıntısız kullanıyorum ve verdiğim paraya göre de parasını gayet hak eden bir klavye

dediklerin doğru ama senin dediğin klavye ile howl75 fiyat anlamında bakacak olduğunda hangisi avantaja geliyor ben bu klavyeyi 2 bin tl ye almıştım o zaman w75 4500 tl idi bütçeye göre konuşacak olursak %75 lik kalvye bandına bu fiyatlarda kaliteli klavye varmı bu klavye kötü olsa 2 defa stok eritirmi şuan bu klavyenin 3.stoğu ve ben 4 5 tuşa bastığımda da aynı anda işliyor kendi driverından kendime göre ayarlarımı da yaptım şuan sıkıntısız kullanıyorum ve verdiğim paraya göre de parasını gayet hak eden bir klavye

guzel dostum tmmda adam 6k demiş bütçesine ve stok eritirmi demişsin doğru bi mantık değil bu çünkü çoğunluk instagramda sponsorlukla herşeyi öven lavuklardan görüp alıyor iphone'un türkiyede lüks olarak düşünülmesi gibi bir şey yani herkes birbirinden gorup kullanıyor ve üründe bi problem yaşamıyorlar ki yaşamazlarda çünkü adamlar driver'a girip ayar bile çekmiyor çoğunluğu manyetik klavye ooo ne güzel takıyor kullanıyor driver güncellemesi bile yapmıyor ayrıca 4-5 tuşa bastığında aynı anda işleme olayıda şöyle ben işlemez demedim daha iyi çipe pcb'ye sahip klavye daha stabil daha böyle farklı olur yani nasıl anlatayım ki bunu ben gerçekten bayağı ayar çektikten sonra anlıyorsun işte çift tıklamadır vs vs o bütçede alınabilir hatta o butcede okdr para vermeye gerek yok gamepower'ın vardı bi tane çin malı daha ucuz oda alınabilir ama bu butcede bayagi guzel klavyeler vardı ya hiçbiri yok şu daha mantıklı %75 değil ama diyordum ki stogu kalmamıs 3-4 gun once vardı w75'de benim gozumde cop aslında ya zaten wraithin gereksiz fiyat şişirmesi hakkı o değil yoksa w75 howl75'den iyidir ama hakkı 3200 max gozumde mchose ace68'lere bakılabilir bu butcelerde onlar cok guzel oluyor evet bu butcede ace68 en mantıklısı gibi suanda tr'de çok fazla bakmadım guncel olarak nelerin stogu var diye ama ace68 - ace68 air kullandım bayagı stabil yazılımı biraz karışık ama anlayınca guzel geliyor

Herkese selamlar.aktif olarak logitech g413 tkl se modelini kullanıyorum.oyunlar için daha küçük bir klavye ihtiyacım var.%60 klavyelerden önerebileceğiniz, şunu kullanıyorum ve çok memnunum dediğiniz ürünler var ise lüften marka model paylaşınız.
Türkçe yapıda olursa da tadından yenmez.
özellikle FPS ağırlıklı oyunlar oynadığım için rapid trigger gibi özelliklerin olmasını istiyorum.ve klavye ne kadar sessiz olursa benim için aslında o kadar iyi.Bütçe max 6-6.500 civarında.daha fazla üstüne çıkamam malesef.
atk rs6 air al gelip bana teşekkür edersin

guzel dostum tmmda adam 6k demiş bütçesine ve stok eritirmi demişsin doğru bi mantık değil bu çünkü çoğunluk instagramda sponsorlukla herşeyi öven lavuklardan görüp alıyor iphone'un türkiyede lüks olarak düşünülmesi gibi bir şey yani herkes birbirinden gorup kullanıyor ve üründe bi problem yaşamıyorlar ki yaşamazlarda çünkü adamlar driver'a girip ayar bile çekmiyor çoğunluğu manyetik klavye ooo ne güzel takıyor kullanıyor driver güncellemesi bile yapmıyor ayrıca 4-5 tuşa bastığında aynı anda işleme olayıda şöyle ben işlemez demedim daha iyi çipe pcb'ye sahip klavye daha stabil daha böyle farklı olur yani nasıl anlatayım ki bunu ben gerçekten bayağı ayar çektikten sonra anlıyorsun işte çift tıklamadır vs vs o bütçede alınabilir hatta o butcede okdr para vermeye gerek yok gamepower'ın vardı bi tane çin malı daha ucuz oda alınabilir ama bu butcede bayagi guzel klavyeler vardı ya hiçbiri yok şu daha mantıklı %75 değil ama diyordum ki stogu kalmamıs 3-4 gun once vardı w75'de benim gozumde cop aslında ya zaten wraithin gereksiz fiyat şişirmesi hakkı o değil yoksa w75 howl75'den iyidir ama hakkı 3200 max gozumde mchose ace68'lere bakılabilir bu butcelerde onlar cok guzel oluyor evet bu butcede ace68 en mantıklısı gibi suanda tr'de çok fazla bakmadım guncel olarak nelerin stogu var diye ama ace68 - ace68 air kullandım bayagı stabil yazılımı biraz karışık ama anlayınca guzel geliyor
evet 6 k dediğini biliyorum bu fiyata bu da var diyorum sonuçta bunlar elektronik yarın birgün hepsi bozulmaya mahkum insan eli yapıyor sonuçta ben burda x marka daha iyidir demiyorum herşeyin parasına göre her zaman daha iyisi vardır burda olay kişinin zevkine göre de değişiyor ben 68 lik bir klavye kullanma isterse bedava versinler ama gidipte bir klavyeye de 6k da vermem ona vereceipime donanım daha iyi olsun bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,786
Üyeler
190,100
Son üye
Y_emre_788
Geri