🔥İndirim INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

çok güzel fiyat daha bu fiyatlara düşeceğini düşünmezdim.

güzel fiyat 1 tane de ben çektim 3070 ti dan geçiş yapıcam teşekkürler

5070ti + ssd ile 61 bin tllik alışveriş yapmıştım. kardeşim ssd yerine kendine ekran kartı istedi, bir de +750 tllik beyaz eşya kampanyasına katılmamıştım. siparişi iptal ettim. iade yaklaşık 3 gün içerisinde yatacakmış. paraf limit arttırımna başvurdum, reddettiler. peder memur ama adamlar tınlamadı. sizce bu indirim birkaç gece sonra yeniden aktif olur mu ?

30k'ya nasıl aldın hocam?
İki gün önce xfx 9070xt beyaz swift indirime girmişti oradan aldım. 5070ti da çok iyi fiyata düştü ama iade edip değiştirmedim. Yoluma bir süre 9070xt ile devam edeceğim. İnşallah nvidia sonrası üzmez diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harbi ya görsem ben de alırdım 6900xt den geçmeye değer fiyat
İki gün önce xfx 9070xt beyaz swift indirime girmişti oradan aldım.

Ben bunu çekiyim takaslayalım istersen :d
Hocam şimdi gördüm. 9070XT ile devam edeceğim bir süre bakalım. İnşallah üzmez

İki gün önce xfx 9070xt beyaz swift indirime girmişti oradan aldım. 5070ti da çok iyi fiyata düştü ama iade edip değiştirmedim. Yoluma bir süre 9070xt ile devam edeceğim. İnşallah nvidia sonrası üzmez diyorum.

İki gün önce xfx 9070xt beyaz swift indirime girmişti oradan aldım.

Hocam şimdi gördüm. 9070XT ile devam edeceğim bir süre bakalım. İnşallah üzmez
30k fiyattan aldıysan hiç gereği yok

Akşam arkadaşa almıştık, mağazadan teslim almış. Hediye oyun için faturasıyla başvurdu hemen. Paraf puandı, oyundu derken baya duasını aldım:))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,596
Üyeler
190,063
Son üye
muhammed0000
Geri