❌İndirim Bitti! Nutella Fındık kreması 750 Gr 177 TL

Nutellanın üretiminden şüphe duymak ne demek, bunu anlamak için hangi kitapları okumamız lazım. Burdan bakınca yapay zekaya ihtiyacı olan senmişsin gibi görünüyor. Nutallanın arkasını çevir, sonra yapay zekaya Sor neden ilk sırada şeker yazıyor diye. Bu ürünün yüzde kaçı şeker bir öğren bakalım.
Sana bu iyiliği yapacam biliyor musun tek tek açıklayacam.

ilk mesajım " 10 numara kıvamı ve tadı var acımam yerim. %40-50 fındık etiketi var diye ne oldugu belli olmayan şeyler yiyenlerin kaçırması işime gelir." Burda nutellanın tadının güzel üretim sürecinin kaliteli olduğunu ve üretimine güvendiğimi diğer içeriği yüksek fındık olanların üretim sürecine güvenmediğimi anlattımışım. İçerik ile ilgili tek bir beyanım yok.

"Ne olduğu belli olmayan senin yediğin ama sen bilirsin tani" bunu cevap olarak yazmışsın nutellanın ne olduğunun belli olmadığını söylemişsin. Bu şu demek etiket üzerinde yazılanlara ve üretim sürecine güvenmiyorum demek.

Bende " Nutellanın üretiminden şüphe mi duyuyorsun "? çünkü yukarda nutellaya güvenmediğini yazmışsın doğrumak için soruyorum.

Sende cevap olarak: "Üretiminden şüphe duymak ne demek reis, aslında üretilmiyor kendi kendine ortaya çıkıyor gibi bir şey mi?" Burdan itibaren senin ne okuduğunu nede yazdığını anlamadığını anlıyorum. Ve kitap okuman gerektiğini söylüyorum dostane şekilde.

Bak tek tek aramızdaki diyaloğu açık açık yazdım sana bu iyiliği bir seferlik yaptım. Gerçekten kitap okuman gerekiyor.

nutella NUGA nın getır goturunu yapar

1773616794178.webp

tadıbuyu övenlere bir şey sorucam yanlış anlamasınlar öğrenmek için soruyorum illaki züber nutzilla yemişsinizdir nasıl bir fark arasında tadı çok mu daha iyi

kahve dünyası fındık kremasını bir deneyin, bidaha başka bir şey almazsınız diyip önerimi yapıp konuyu terkediyorum

Abdurrahman tatlıcı üretimi tadibu tavsiye ederim. Ankara'da üretim tesislerini gördüm. Fındık, fındık yağı ve pancar şekeri. Avusturya'da aldığım Nutella ile Türkiye'de ki Nutella arasında içerik ve lezzet çok farklı. Bugün Kadir gecesi tüm forum ve ülkemize hayırlı olsun. Saygılar sevgiler..

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
1kg olan 214tl

Sana bu iyiliği yapacam biliyor musun tek tek açıklayacam.

ilk mesajım " 10 numara kıvamı ve tadı var acımam yerim. %40-50 fındık etiketi var diye ne oldugu belli olmayan şeyler yiyenlerin kaçırması işime gelir." Burda nutellanın tadının güzel üretim sürecinin kaliteli olduğunu ve üretimine güvendiğimi diğer içeriği yüksek fındık olanların üretim sürecine güvenmediğimi anlattımışım. İçerik ile ilgili tek bir beyanım yok.

"Ne olduğu belli olmayan senin yediğin ama sen bilirsin tani" bunu cevap olarak yazmışsın nutellanın ne olduğunun belli olmadığını söylemişsin. Bu şu demek etiket üzerinde yazılanlara ve üretim sürecine güvenmiyorum demek.

Bende " Nutellanın üretiminden şüphe mi duyuyorsun "? çünkü yukarda nutellaya güvenmediğini yazmışsın doğrumak için soruyorum.

Sende cevap olarak: "Üretiminden şüphe duymak ne demek reis, aslında üretilmiyor kendi kendine ortaya çıkıyor gibi bir şey mi?" Burdan itibaren senin ne okuduğunu nede yazdığını anlamadığını anlıyorum. Ve kitap okuman gerektiğini söylüyorum dostane şekilde.

Bak tek tek aramızdaki diyaloğu açık açık yazdım sana bu iyiliği bir seferlik yaptım. Gerçekten kitap okuman gerekiyor.
"Burda nutellanın tadının güzel üretim sürecinin kaliteli olduğunu ve üretimine güvendiğimi diğer içeriği yüksek fındık olanların üretim sürecine güvenmediğimi anlattımışım. İçerik ile ilgili tek bir beyanım yok." Demişsin. Hala üretimine güvenmenin ne olduğunu tam olarak aktaramıyorsun. birçok markanın fabrikasında çalıştın heralde, o halde nutellada şu iyiydi diğer markanın üretim hattında şu kötüydü falan demem lazım. aksi takdirde ilk mesajın; " 10 numara kıvamı ve tadı var acımam yerim. %40-50 fındık etiketi var diye ne oldugu belli olmayan şeyler yiyenlerin kaçırması işime gelir." dan içeriği ne olduğu belli olmayan şeyler anlaşılır.
Sen "%40-50 fındık etiketi var diye ne oldugu belli olmayan şeyler" dediğin için bende nutellanın içinde yüzde 40 fındık olanlara göre daha kötü içeriğe sahip olduğunu bildiğim için bu dediğin durumum Nutella için daha çok geçerli olduğunu yazdım. Zira; nutellada ilk sırada şeker yer alır ve parantez içerisinde ne şekeri olduğu yazmaz. Örnek olarak yüzde 40 fındık içeren tarım kredinin çikolatasına bakarsak; ilk sırada fındık yer alır (%40), ikinci sırada şeker(pancar şekeri) diye belirtir. Nutellanın şeker miktarı belki yarısından bile fazladır bilemezsin ama diğer markada %40 fındık oranından az olduğu bellidir en azından. Ayrıca nutellada ne şekeri olduğu da yazmıyor, burdan bile yola çıkarsak ne olduğu belli olmayan biraz belli ediyor kendini. İçerik karşılaştırmasını girmiyorum bile nutslladaki şekerden sonra yer alan şey palm yağı, diğer markada ayçiçek ve pamuk. Neyse yukarıda yazdıklarımdan anlayacağın üzere diğer markanın içeriği daha belli ve daha iyi olduğu aşikar. Sen "%40-50 fındık etiketi var diye ne oldugu belli olmayan şeyler" demiştin, hangisinin daha çok ne olduğunun belli olmadığını anlamış olduk. Ben ne okuduğumu biliyorum ama sen ne yazdığını bilmiyorsun. Ek olarak yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi Avrupa'daki Nutella ile buradaki aynı değil. Hem arkadaş tadıbunun üretim tesislerine bile gitmiş bunu öneriyor. Nutella ve üretim tesislerine gittiğin diğer markaları paylaş bilelim kardeşim, at bize oralarda çektiğin fotoları, şundan iyi şundan kötü diye açıkla bilelim, üretimine güvenmek neymiş ne değilmiş anlayalım

Son düzenleme:
1 KG olanı alın daha uyguna geliyor 214 TL tadıbudan tabikide daha kötü ama kesinlikle 214 TL ye değer, Nutellada böyle indirimlere pek alışık değiliz.

Geri