Rx 570 vs 1650 hangisi

azıcık daha bütçe ekle itopyada 1660 super 2000tl oluyor onu al
Post automatically merged:

bilmiyorum sanki rx590 daha iyi gibi geldi bana 1650S nazaran
gidipde sırf 10 fps için watman siyah ekran sıcaklıklarla uğraşılmaz 1650s overlock yaptığın zaman 1660 gücünde olabiliyor.

gidipde sırf 10 fps için watman siyah ekran sıcaklıklarla uğraşılmaz 1650s overlock yaptığın zaman 1660 gücünde olabiliyor.
İyi bir model lazım onlar da 1550-1600TL arası ve çok sıcak olur kart, ayrıca Wattman sorunları çözüldü azcık bir mhz oynaması ile düzeltiliyor, ayrıca RX590 da O.C oluyor yani daha fazla performans

İyi bir model lazım onlar da 1550-1600TL arası ve çok sıcak olur kart, ayrıca Wattman sorunları çözüldü azcık bir mhz oynaması ile düzeltiliyor, ayrıca RX590 da O.C oluyor yani daha fazla performans
hadi hadi :D sorunlar çözülmedi @robin @$ilentX niye sorun yaşıyor peki :D Galax neresi ısınıyor allah için sen tam bir amd fanboysun bu kadar basit gider Rx 570 veya rx 580 yerine 1650s alır kafam rahat saçma sapan şeylerle uğraşmam !

:p Gidipde niye saçma sapan watman siyah ekran mavi ekran kitlenmelerle uğraşayım çift fanlı attım farkındaysan Rx 570 rx 580 rx 590 ölü bir gpu artık.
Wattman hatası azcık bir mhz oynaması ile düzeliyor, ayrıca nerden çıkardın RX590 felan ölü bir cpu değil

hadi hadi :D sorunlar çözülmedi @robin @$ilentX niye sorun yaşıyor peki :D Galax neresi ısınıyor allah için sen tam bir amd fanboysun bu kadar basit gider Rx 570 veya rx 580 yerine 1650s alır kafam rahat saçma sapan şeylerle uğraşmam !
Tabi tabi bunu bana RX590 yerine gtx1650s alınması gerektiğini söyleyen biri mi diyor? Sen diyorsun ya OC ile 1660 oluyor sıcaklık uçuyor öyle olunca, asıl FANBOY sensin Wattman hatası MHz oynaması ile gidiyor

1650s var :D bunun hakkında @Rambo_87 açtı :p amd daha sürücü düzeltmiyor adam akıllı düzeltsinler gelsinler adam akıllı onca insan mağdur oldu.
Yoo ben AMD kullanıp sorun yaşamayan birsürü insan gördüm, biri de moderatör, ayrıca Rambo tam bir NVİDİA ve Intel fanboyu

Tabi tabi bunu bana RX590 yerine gtx1650s alınması gerektiğini söyleyen biri mi diyor? Sen diyorsun ya OC ile 1660 oluyor sıcaklık uçuyor öyle olunca, asıl FANBOY sensin Wattman hatası MHz oynaması ile gidiyor
Hadi yapda göreyim :p Watman çözülmüyor :D tdp değerlere bak :D onca insan mağdur
1597784314823.png

Yoo ben AMD kullanıp sorun yaşamayan birsürü insan gördüm, biri de moderatör, ayrıca Rambo tam bir NVİDİA ve Intel fanboyu
rambo neresi fanboy allah aşkına :D

Burası yanlış bilgi veriyor 5600XT 2060'dan 10w daha az
kesin öyledir Asıl rtx 2060 tdp değer düşük fanboy :D

rambo neresi fanboy allah aşkına :D

kesin öyledir Asıl rtx 2060 tdp değer düşük fanboy :D
Rambo tam bir Intel fanboyu hatta, 2060'dan daha az TDP değerine sahip amd

Geri