Rx 570 vs 1650 hangisi

Rambo tam bir Intel fanboyu hatta, 2060'dan daha az TDP değerine sahip amd
Amd harika amd müthiş amd mükemmel
Nvdia çöp nvdia leş nvdia rezalet
Rambo ya fanboy diyip burda boş savunma yapma o adam senden ne kadar bilgili bilemezsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:D işte fanboysun kabul et :D kartları kullanmadan fanboysun :D amd yi savun
Saldım ben artık 😜😁😁

Amd harika amd müthiş amd mükemmel
Nvdia çöp nvdia leş nvdia rezalet
Rambo ya fanboy diyip burda boş savunma yapma o adam senden ne kadar bilgili bilemezsin.

Saldım ben artık 😜😁😁
Kendisi Intel fanboyu, İ3 10100 ile R3 3300x karşılaştırıyor ben 3600'ün daha ucuz olduğunu ve daha F/P olduğunu bu yüzden karşılaştırmayı onla yapmasını söyledim fanboy oldum

rambo senden daha bilgili :D onun gibi bilemezsin
Tm

Kendisi Intel fanboyu, İ3 10100 ile R3 3300x karşılaştırıyor ben 3600'ün daha ucuz olduğunu ve daha F/P olduğunu bu yüzden karşılaştırmayı onla yapmasını söyledim fanboy oldum

Tm
sen nasıl bir fanboysun adam senden daha bilgili adam ingilizce kaynakları alıyor türkçe çeviriyor :D adam i3 10100 3300x demiş sende 3600 demişsin :D konuyu nerden döndermişsin

sen nasıl bir fanboysun adam senden daha bilgili adam ingilizce kaynakları alıyor türkçe çeviriyor :D adam i3 10100 3300x demiş sende 3600 demişsin :D konuyu nerden döndermişsin
Tamam da daha ucuza daha iyi performans veren bir işlemci var ve onunla karşılaştırmasını söyledim fanboy olduk

Tamam da daha ucuza daha iyi performans veren bir işlemci var ve onunla karşılaştırmasını söyledim fanboy olduk
la sen anlamadın mı ? adam onla karşılaştırmış sende gelipde 3600 demenin ne anlamı var i3 10100 daha iyi perfomans aldı diye atarlandın ? adam karşılaştırma yapmış sende konuyu nerden çevirdin

la sen anlamadın mı ? adam onla karşılaştırmış sende gelipde 3600 demenin ne anlamı var i3 10100 daha iyi perfomans aldı diye atarlandın ? adam karşılaştırma yapmış sende konuyu nerden çevirdin
Lan ne alaka adam F/P olmayan bir AMD işlemcisi ile F/P olan bir Intel işlemci karşılaştırmış bende F/P olanı ile karşılaştırmasını söyledim, zaten ben 3300X daha iyi demiyorum ki

Tabi tabi bunu bana RX590 yerine gtx1650s alınması gerektiğini söyleyen biri mi diyor? Sen diyorsun ya OC ile 1660 oluyor sıcaklık uçuyor öyle olunca, asıl FANBOY sensin Wattman hatası MHz oynaması ile gidiyor

Yoo ben AMD kullanıp sorun yaşamayan birsürü insan gördüm, biri de moderatör, ayrıca Rambo tam bir NVİDİA ve Intel fanboyu
Ozaman böyle diyim
Sistemi olmiyan bi fanboy ve troll kadar basit.
Kimin nezaman sistemi kurdunu ve nezaman aldini bilmiyen bi Troll. Nvidia ve intel yazdinda hemen herkeze fan boy diyen.

kisacasi bu olay var. Forumun her bi konu actinda tam bi blender durumu. Ne istedini bilmeden ve nasil kurucani bilmiyen bi fanboy troll

RX 570 eski mimari sebebiyle alınmaz, GTX 1650 de öyle. Gidin denildiği gibi GTX 1650 S alabilirsiniz. :)
Eski mimari diye bir şey yok 1660 super de bile bellekleri hariç elle tutulur bir gelişme sunmuyorken 1650 yerine çok daha performanslı rx570 almak elbette daha mantıklı bir tercih. Ancak pulse modeline o parayı vereceğinize ikinci elde çok daha uygun fiyata asus rog strix gibi kaliteli ve iki yıl garantili rx 570 kartlar bulmanız mümkün.

:P Gidipde niye saçma sapan watman siyah ekran mavi ekran kitlenmelerle uğraşayım çift fanlı attım farkındaysan Rx 570 rx 580 rx 590 ölü bir gpu artık.
Rx570 kullandığım uzunca sürede hiç wattman yada siyah ekran hatası almadım! Düşük bütçeli kartlarda bu sorun yaşanabilir doğaldır çünkü uygun fiyatlı amd kartları hep 4 faza sahip, kaliteli amd kartlar 6 fazla çok daha hassas voltaj kontrolü sağlıyorlar.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,973
Üyeler
191,192
Son üye
hndnsnmz
Geri