NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Bilemiyorum.Yapabilirler çünkü Optiscaler ile MFG açabiliyorsun 9070 XT de yani kart kaldırabiliyor.AMD'nin insafına kalmış.Tek bir avantajları var zaten umarım onuda kaybetmezler bu topuğuna sıkmak olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin pp deki çocuk nebi akgünün thumbnail değil mi.

Alıntıyı görüntüle
Evet o

Çok değiştiriyor görüntüyü ama sanki kasıtlı olarak karşılaştırılan default görüntüyü kötü göstermişler gibi. En doğru sonucu gerçek kullanıcı gözünden, çıktığı zaman görücez gibi.
Bir de işin performans tarafı var tabi ne kadar etkileyecek.

Ekler

• i-dont-know-what-everyones-problem-is-v0-vyaalghj8hpg1.webp
    i-dont-know-what-everyones-problem-is-v0-vyaalghj8hpg1.webp
    23.7 KB · Hit: 52
Son düzenleme:
GTC standında gösterilen demo hangi donanım üzerinde çalışıyordu?

GTC'de gösterilen DLSS 5 erken önizleme demosunda iki adet GeForce RTX 5090 kullanılıyor. Bir RTX 5090 oyunun işlenmesi için, diğeri ise DLSS 5 modelinin çalıştırılması için ayrılmış durumda. DLSS 5, piyasaya sürüldüğünde tek bir GPU üzerinde çalışacak şekilde optimize edilecek.

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/583738/dlss-5-faq/

Son düzenleme:
5000 serisine geleceğini hiç düşünmüyorum.
Yeni kart çıkarttiklarin da ekstra bir çip koyarlar içine ordan o render alır.

Adamlar Tum parayı zaten yapay zekaya aktariyordu bu zahmet yapsınlar

5000 serisine kesinlikle geliyor.
8gb vramli 5060 a getiriceklerini düşünüyormusun ? Getirseler bile çok tatminkar olucagini düşünmüyorum Bir kaç ayar açıyorsun sınıra yaklaşıyor VRAM kapasitesi zaten.5090 a bi zahmet getirsin zaten ama herkesin elinin altında 5090 yok.
VRAM kapasitesi olarakta iki kart çok ayrı seviyedeler.

Bence ya çok iyi bir şey geliyor ya da çok kötü. Ben kötü olacağını düşünüyorum. En azından amd gibi 1 yıl önce çıkan karta desteği kesmeyi planlamıyor

Geri