Her geçen gün AMD alanları sorguluyorum. Nvidia'yı tamamen yatırımsal bir teknoloji olarak görüyorum açıkçası. CUDA konusunda rakipleri yok. DLSS 5 ile birlikte yeni şeyler deniyorlar, bu yüzden pürüzler olabilir. Devam eden süreçte Nvidia tarafında ardı ardına birçok yenilik görebiliriz.
Afiyet olsun hocamBen bu haberi gördükten sonra AMD alıcam.
Yukarıdaki iletimde gerekçelerimi yazdım mesela. Her oyun yapımcısı DLSS 5'in tam kapsamını vermeyecektir ben olsam vermezdim de.Her geçen gün AMD alanları sorguluyorum. Nvidia'yı tamamen yatırımsal bir teknoloji olarak görüyorum açıkçası. CUDA konusunda rakipleri yok. DLSS 5 ile birlikte yeni şeyler deniyorlar, bu yüzden pürüzler olabilir. Devam eden süreçte Nvidia tarafında ardı ardına birçok yenilik görebiliriz.
Bu teknoloji ve Nvidia eşittir şeytanAfiyet olsun hocam![]()
Sadece oyun olarak düşününce amd alanları sorgulamaya gerek kalmıyor. Ben mesela 4070 yerine rx7800xt aldım hiç bir zaman da pişmanlık duymadım ancak eğer 9000 serisinde fsr5 gelmez ise daha da amd ye güvenip kart almam.Arkadaşlar hala bu teknoloji ve yazılım diyorsunuz. Adamların elinde sadece RTX serisi yok edge device'larda bambaşka işler yapıyorlar. Ben bunu sadece oyunla sınırlı tutmuyorum. Tabi yapılanların bi etkisi oyuna da yansıyacak ama bunu kısa vadede yakalamak anlamsız. Teknoloji Lineer bir şekilde gelişmiyor artık bir anda pik yapıyor onunla beraber üstüne koyup veriyorlar.
Hocam Frame Generation'u da atlamamak gerekiyor. Oyuncular için Nvidia'yı öne çıkaran güncelde bu teknoloji.Sadece oyun olarak düşününce amd alanları sorgulamaya gerek kalmıyor. Ben mesela 4070 yerine rx7800xt aldım hiç bir zaman da pişmanlık duymadım ancak eğer 9000 serisinde fsr5 gelmez ise daha da amd ye güvenip kart almam.
FG amd de var zaten önemli olan amd nin bu karta vereceği destek.Hocam Frame Generation'u da atlamamak gerekiyor. Oyuncular için Nvidia'yı öne çıkaran güncelde bu teknoloji.
Yok demedim ki ben. Gecikme ve kalite konusunda geçiyor zaten. Online bir oyunda bile fark hissedilmiyor.FG amd de var zaten önemli olan amd nin bu karta vereceği destek.