NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Hangi serilere gelecek

Sim oyunları oynuyorum bu teknolojileri desteklemiyorlar, ne IL -2 Great Battles nede DCS destekliyor. Bunun dışında Hunt showdown 1896 oynuyorum daha DLSS 4.5 gelmedi oraya RX 9070'imle bir süre daha mutlu olacağım.

Her geçen gün AMD alanları sorguluyorum. Nvidia'yı tamamen yatırımsal bir teknoloji olarak görüyorum açıkçası. CUDA konusunda rakipleri yok. DLSS 5 ile birlikte yeni şeyler deniyorlar, bu yüzden pürüzler olabilir. Devam eden süreçte Nvidia tarafında ardı ardına birçok yenilik görebiliriz.

Her geçen gün AMD alanları sorguluyorum. Nvidia'yı tamamen yatırımsal bir teknoloji olarak görüyorum açıkçası. CUDA konusunda rakipleri yok. DLSS 5 ile birlikte yeni şeyler deniyorlar, bu yüzden pürüzler olabilir. Devam eden süreçte Nvidia tarafında ardı ardına birçok yenilik görebiliriz.

Ben bu haberi gördükten sonra AMD alıcam.

Yukarıdaki iletimde gerekçelerimi yazdım mesela. Her oyun yapımcısı DLSS 5'in tam kapsamını vermeyecektir ben olsam vermezdim de.

Ve şunu da ekleyim bu iş bir süre sonra donanım satmaktan ziyade yazılım satmaya dönecek Nvidia yüzünden.

Afiyet olsun hocam 😄
Bu teknoloji ve Nvidia eşittir şeytan
Bu adamlar bak tek tip yapmak istiyor herşeyi nvidia'nın elinden gelse bize kart satmaz dünyadaki tüm kart satışınında bitmesini ister.
Nvidia'ya kalsak Geforcenow satıp bizi bagımlı yaparlar.
Sana afiyet olsun. :) Ben AMD'den devam. :D

Edit: Ve bu teknoloji sanatçıya ve emekçiye hakarettir. Sırf bu yüzden bile kullanmam. Oyunun atmosferi tamamen degişince ne anlamı kaldı ki?

Arkadaşlar hala bu teknoloji ve yazılım diyorsunuz. Adamların elinde sadece RTX serisi yok edge device'larda bambaşka işler yapıyorlar. Ben bunu sadece oyunla sınırlı tutmuyorum. Tabi yapılanların bi etkisi oyuna da yansıyacak ama bunu kısa vadede yakalamak anlamsız. Teknoloji Lineer bir şekilde gelişmiyor artık bir anda pik yapıyor onunla beraber üstüne koyup veriyorlar.

Arkadaşlar hala bu teknoloji ve yazılım diyorsunuz. Adamların elinde sadece RTX serisi yok edge device'larda bambaşka işler yapıyorlar. Ben bunu sadece oyunla sınırlı tutmuyorum. Tabi yapılanların bi etkisi oyuna da yansıyacak ama bunu kısa vadede yakalamak anlamsız. Teknoloji Lineer bir şekilde gelişmiyor artık bir anda pik yapıyor onunla beraber üstüne koyup veriyorlar.
Sadece oyun olarak düşününce amd alanları sorgulamaya gerek kalmıyor. Ben mesela 4070 yerine rx7800xt aldım hiç bir zaman da pişmanlık duymadım ancak eğer 9000 serisinde fsr5 gelmez ise daha da amd ye güvenip kart almam.

Sadece oyun olarak düşününce amd alanları sorgulamaya gerek kalmıyor. Ben mesela 4070 yerine rx7800xt aldım hiç bir zaman da pişmanlık duymadım ancak eğer 9000 serisinde fsr5 gelmez ise daha da amd ye güvenip kart almam.
Hocam Frame Generation'u da atlamamak gerekiyor. Oyuncular için Nvidia'yı öne çıkaran güncelde bu teknoloji.

Hocam Frame Generation'u da atlamamak gerekiyor. Oyuncular için Nvidia'yı öne çıkaran güncelde bu teknoloji.
FG amd de var zaten önemli olan amd nin bu karta vereceği destek.

FG amd de var zaten önemli olan amd nin bu karta vereceği destek.
Yok demedim ki ben. Gecikme ve kalite konusunda geçiyor zaten. Online bir oyunda bile fark hissedilmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,132
Üyeler
190,158
Son üye
Enso
Geri