30 YAŞLARINDA YÜRÜYEMEYEZ HALE GELEBİLİRMİŞİM...

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,303
8 Ay önce motorla bi kaza geçirdim kuyruk sokumuna darbe aldım direkt tüm benliğimle kuyruk sokumu üzerinde çakıldım motordan uçarak bel ağrılarım olunca sürekli 8 ayın sonunda mr cekildim ve bugün sonuçlara baktırmaya gittim
beyin ve sinir cerrahisi
30-40 yaşlarında gördüğüm tabloyu şuan görüyorum ve sen 18 yaşındasın dedi. Bu gidişle 30 40 yaşlarında allah korusun ama ameliyat gerekebilir kilo verip fizik tedaviye kuyruk sokumunu göster dedi.

genel tanıya bakacak olursak kazadan kaynaklı kuyruk sokumunda oluşan ödem omurgayı baskılayarak omurga kanallarını daraltmış
daralan omurga kanallarında geçen ayak sinirleri ise ani hareketlerde eğil kalklarda sıkışıyormuş. sizce durumun ciddiyeti ne seviye? doktor pek iç açıcı konuşmadı mr bilgilerini göndersem inceleyebilecek birileri var mı

8 Ay önce motorla bi kaza geçirdim kuyruk sokumuna darbe aldım direkt tüm benliğimle kuyruk sokumu üzerinde çakıldım motordan uçarak bel ağrılarım olunca sürekli 8 ayın sonunda mr cekildim ve bugün sonuçlara baktırmaya gittim
beyin ve sinir cerrahisi
30-40 yaşlarında gördüğüm tabloyu şuan görüyorum ve sen 18 yaşındasın dedi. Bu gidişle 30 40 yaşlarında allah korusun ama ameliyat gerekebilir kilo verip fizik tedaviye kuyruk sokumunu göster dedi.

genel tanıya bakacak olursak kazadan kaynaklı kuyruk sokumunda oluşan ödem omurgayı baskılayarak omurga kanallarını daraltmış
daralan omurga kanallarında geçen ayak sinirleri ise ani hareketlerde eğil kalklarda sıkışıyormuş. sizce durumun ciddiyeti ne seviye? doktor pek iç açıcı konuşmadı mr bilgilerini göndersem inceleyebilecek birileri var mı
Hocam meraktan buraya sormussunuz ama bence cok sağlıklı bilgi alamazsınız burdan. Başka bir doktora gözükün bence tek doktorun yorumundan ziyade birden cok cerrah görsüm bide

beyin ve sinir cerrahisi

Bu kadar endişeleniyorsan başka bir alanda uzman doktora incelet ikincil görüş al derim, buradan alabileceğin bir bilgi değil bu.

Geçmiş olsun. Omurga darbesi şakaya gelmez.
Spor yap omurga dahili şişkinlik çekilsin desem sonuçlarını bilemediğimizden durumu daha da kötüleştire biliriz.

Komik olsun diye dememiş ki adam, daha uzman doktorlara gitmektense siteye konu açan adama ne demeli?
Hayır siteye konu açan adamın bir suçu yok saçmalamayın. Birde komik değil diyip adam konu açtı diye ihaleyi ona yıkıyorsunuz vay be...

beyin ve sinir cerrahisi

Farkli doktorlar ile gorus bulabilirsen iyi bir doktor bul. Buraya atsanda bir sey olmaz diye dusunuyorum sonucta burasi forum senin benim gibi standart insanlar var sana doktor lazim. Tek doktor ile yetinme farkli doktorlara git. Gecmis olsun

Hayır siteye konu açan adamın bir suçu yok saçmalamayın. Birde komik değil diyip adam konu açtı diye ihaleyi ona yıkıyorsunuz vay be...
Yaş aralığı 14-21 arası olan bir siteye bu soruyu soruyor, bazıları da destek oluyor. En zeki Yozgatlı der geçerim buna.

Yaş aralığı 14-21 arası olan bir siteye bu soruyu soruyor, bazıları da destek oluyor. En zeki Yozgatlı der geçerim buna.
adam derdini anlatıyor çok şakacı arkadaşlar dalga geçer gibi yorum yapıyor ses edince memleketimiz batıyor vay be :D

Ben demiyorum ki buradakiler doktordan daha bilgili, adam derdini anlatmış düşük bir ihtimalde olsa belki birisinin derdine çare olacağını bir tavsiye alacağı düşüncesi ile.

Lise aşkı için tavsiye arayanlardan değil ki bu adam, derdi ciddi bunun her ne olursa olsun o adamın yaptığı yorum komik değil.

Konu sahibine sesleniyorum, utan kanka klişe aşk tavsiyeleri veya işe yaramaz sıcak fırsatları konusu açmadığın için (!) :D

Ama sanırım yanlış anladın Mete beni, ben destek olan taraftayım :D

Son düzenleme:
Motordan düştüğün gibi zaten doktora gitmen gerekirdi korkundan gitmemişsin ve korktuğun olmuş erken gitsen bir şeyler yapılabilirdi belki şimdi yapabileceğin şey içine sinmediyse başka bir doktordan görüş almak ve gerekli tedaviyi olman lazım geçmiş olsun reis.

Motordan düştüğün gibi zaten doktora gitmen gerekirdi korkundan gitmemişsin ve korktuğun olmuş erken gitsen bir şeyler yapılabilirdi belki şimdi yapabileceğin şey içine sinmediyse başka bir doktordan görüş almak ve gerekli tedaviyi olman lazım geçmiş olsun reis.
Korkuluk durum yok hocam 8 aydır sürekli gidiyorum zaten son gidişimde ise bu söylendi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim mrımı inceleyip bu durumu bana ilk aktaran müşterimdi. Şansa ortopedi uzmanıymış kendisi konusu açıldı mrımı gösterdim onun söylemesi üzerine tekrar gittim doktora ve doğru çıktı. atmaktan kastımda buydu koca platform her nekadar düşük yaş yoğunlukla olsada belki işinin ehli bi doktorumuzun gözüne carparsa vs. iletişime geçer diye düşündüm fazla boş yapanlar olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adam derdini anlatıyor çok şakacı arkadaşlar dalga geçer gibi yorum yapıyor ses edince memleketimiz batıyor vay be :D

Ben demiyorum ki buradakiler doktordan daha bilgili, adam derdini anlatmış düşük bir ihtimalde olsa belki birisinin derdine çare olacağını bir tavsiye alacağı düşüncesi ile.

Lise aşkı için tavsiye arayanlardan değil ki bu adam, derdi ciddi bunun her ne olursa olsun o adamın yaptığı yorum komik değil.

Konu sahibine sesleniyorum, utan kanka klişe aşk tavsiyeleri veya işe yaramaz sıcak fırsatları konusu açmadığın için (!) :D

Ama sanırım yanlış anladın Mete beni, ben destek olan taraftayım :D
forumun en büyük eksiği bilgisi olmayan insanlar mizah peşinde. sadece ben değil herhangi konu açılıyorsa belki bilgi sahibi biri denk gelir ondan bi iki tavsiye alınır amacıyla açılıyor ben bir doktora randevu almak için 14 15 gün randevu bekliyorum sadece mr sonuçlarımı inceliyor. koca forumda bir doktor denk gelip incelese bu benim için +15 gün sayılır randevumu alıp gitmekten farkı olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,197,292
Üyeler
190,187
Son üye
DedektifZorro
Geri