Ekran kartındaki 5V ARGB kablosunu sokacak yer kalmadı

yok hocam voltajları belli ama benim de içime sinmiyor anlamsızca, moderatörün dediği gibi aslında bazen o tür kartlar çoklayıcı ile geliyor. Durumun varsa kontrolcü al, anakarta sonra direk tak derim.
bence çok lüzümu yok gibi oluyor mu olmuyor mu denemenin bir şekli yoksa, ufacık bir rgb nin adresli olup olmaması o kadar önem arz etmez diye düşünüyorum

bence çok lüzümu yok gibi oluyor mu olmuyor mu denemenin bir şekli yoksa, ufacık bir rgb nin adresli olup olmaması o kadar önem arz etmez diye düşünüyorum
Her şeyi beyaz veya kırmızı ışık yapacaksan lazım, yoksa çalışmasına hiç bir etkisi yok. Takmazsanda rainbow yanar.

Evet, adreslemek için lazım ben sadece bağlamak istediğin yeri anlamadım, çünkü argb splitter kastediyorsan orada olur ya da kontrolcüyü kastettiysen en başta, olur, oraya takabilirsin, sorun olmaz.
Adreslemek için lazım olmaması lazım direkt yazılımıyla kontrol edilir, o portu genelde ekran kartının ARGB kontrolcüsü ile başka bir bileşeni Sync etmek için koyuyorlar anakarttaki mantıkla çalışır yani genelde. Bu karta özel bir durum varsa onu bilemiyorum tabi benim kullandığın ARGB kartlarda hiç gerekmedi.

Adreslemek için lazım olmaması lazım direkt yazılımıyla kontrol edilir, o portu genelde ekran kartının ARGB kontrolcüsü ile başka bir bileşeni Sync etmek için koyuyorlar anakarttaki mantıkla çalışır yani genelde. Bu karta özel bir durum varsa onu bilemiyorum tabi benim kullandığın ARGB kartlarda hiç gerekmedi.
anladım teşekkürler windows vs kurunca geri bildirim yapacağım

Nitro+ ve Zotacın amp extreme gibi modellerde o argb, rgb şeriti kontrol etmek için gerekiyor argb girişinin yani 3 pinli girişin başka bir şeyde kullanıldığını bilmiyorum. Ekran kartlarında fana güç ve rpmi kontrol eden girişlerde var sağ yanında, ne yazik ki öyle entegre edilmiş kontrol imkanı sunmuyorlar. O sağdaki fan girişi tam oturmayıp fanı kontrol edemeyen veya çalışmayan sıfır kartlar var, geçen sene bu forumda en çok Galax ekran kartlarında oldu. Galax HOF de oldu düşün, tepe model🤣

Nitro+ ve Zotacın amp extreme gibi modellerde o argb, rgb şeriti kontrol etmek için gerekiyor argb girişinin yani 3 pinli girişin başka bir şeyde kullanıldığını bilmiyorum. Ekran kartlarında fana güç ve rpmi kontrol eden girişlerde var sağ yanında, ne yazik ki öyle entegre edilmiş kontrol imkanı sunmuyorlar. O sağdaki fan girişi tam oturmayıp fanı kontrol edemeyen veya çalışmayan sıfır kartlar var, geçen sene bu forumda en çok Galax ekran kartlarında oldu. Galax HOF de oldu düşün, tepe model🤣
O baya saçmaymış, bendeki kartta direkt kontrol ediliyor üstüne ekran kartı ile Sync çalışmasını istediğim bir şey olursa diye 3 pin ARGB girişi de var karta oraya ek fan falan taksam onu da kontrol ediyor ama zaten kasada ARGB kontrolcü olduğu için onu kullanmadım. Anakartın ARGB desteği hiç yok bende mesela ona rağmen durumlar iyi 😀

Olur tabii niye olmasın ha anakartin jrgb girisine takmissin ha o fanlara bağlamışsın. Ayni gorevi gorecek zateb
Ben biraz huyluyum hocam, aralara bir şey girmesinden hazetmem, aynı uzatma kabloları gibi düşün, Cablemod kullanıp yanan oldu, araya bir şeyler girmesi bence gereksiz risk. Gerçi bu riski bende fashion için alacağım gibi🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,797
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri