GGbaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 353
Edit:kusura bakmayın yeni başlamamış indirim 10dan sonra kontrol ettiğim için farketmemişim :=)
Son düzenleme:
satalım kardeşim inno 3d5070ti lazım bana 49k lara vardı zotac kalmamış
Bir bitmediniz.satalım kardeşim inno 3d![]()
67 bin tl lik kasaya 480 gb ssd koymuşlar tercümesi şu oluyor
Edit:kusura bakmayın yeni başlamamış indirim 10dan sonra kontrol ettiğim için farketmemişim :=)
bu innoların ismine bi alışamadım gitti. 2 gün önce keşke alsaydım şu zotaclardan. gelse şu an hemen alırım. 5080 de olur da şu an çok yüksek fiyatlarısatalım kardeşim inno 3d![]()
gelir heralde hocam yine ya fiyatları aynı duruyor geceleri takibe devambu innoların ismine bi alışamadım gitti. 2 gün önce keşke alsaydım şu zotaclardan. gelse şu an hemen alırım. 5080 de olur da şu an çok yüksek fiyatları
Zotaclarda fandan ses geliyor bilyelerinde sorun varmış bilginizebu innoların ismine bi alışamadım gitti. 2 gün önce keşke alsaydım şu zotaclardan. gelse şu an hemen alırım. 5080 de olur da şu an çok yüksek fiyatları
bana ucuz gelmedi açık söyleyeyim.Alıntıyı görüntüleINTEL I5 14600K - RTX 5060 - H610M - 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14600K - RTX 5060 - H610M - 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com