9070xt sistem oyunlar giriş ekranında donuyor

Erprif121

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim sistemi yeni topladım hiçbir oyunu açamıyorum arada nadiren giriyor fps değerleri de normal oluyor performans sorunu yok ama oyunlar giriş ekranında donuyor ve kalıyor bu neden oluyor.Hicbir yerde düzgün bir veri bulamadım yardımcı olun lütfen

knk sıfırdan format atıp güncellemeleri yap tekrar dene şahsi fikrimce yazılımsal birşeye benziyor

Öncelikle bütün sistem parçalarını yaz

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim sistemi yeni topladım hiçbir oyunu açamıyorum arada nadiren giriyor fps değerleri de normal oluyor performans sorunu yok ama oyunlar giriş ekranında donuyor ve kalıyor bu neden oluyor.Hicbir yerde düzgün bir veri bulamadım yardımcı olun lütfen
Driver temelli bir sorun gibi ddu ile driverleri silip tekrar indirin

knk sıfırdan format atıp güncellemeleri yap tekrar dene şahsi fikrimce yazılımsal birşeye benziyor
Hocam bios ayarlarını falan bilmiyorum bir bilgisayarcıya yaptırdım bilgili de gibiydi.Hayır performans ve fps konusunda sorun olsa parçaların birinde sorun var diyeceğim ama sorun yok stabilize çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle bütün sistem parçalarını yaz
Hocam şu şekilde
Sapphire pure 9070xt
7800x3d
Klevv 2×16 cl32 ram
Kioxia exceria pro 1tb 6000 civarı okuma hizi vardı
Msi gaming pro b850 pz anakart
Lian li mini v2 kasa
Lian li hydroshift2 360n AiO
Lian li sl wireless infinity
Lian li edge 850w psu

Hocam bios ayarlarını falan bilmiyorum bir bilgisayarcıya yaptırdım bilgili de gibiydi.Hayır performans ve fps konusunda sorun olsa parçaların birinde sorun var diyeceğim ama sorun yok stabilize çalışıyor

Hocam şu şekilde
Sapphire pure 9070xt
7800x3d
Klevv 2×16 cl32 ram
Kioxia exceria pro 1tb 6000 civarı okuma hizi vardı
Msi gaming pro b850 pz anakart
Lian li mini v2 kasa
Lian li hydroshift2 360n AiO
Lian li sl wireless infinity
Lian li edge 850w psu
Bilgisayarcı ne kadar bilgili oda var internetten araştırıp nasıl atacağınız bulursunuz basit bir sey

Driver temelli bir sorun gibi ddu ile driverleri silip tekrar indirin
Hocam hangi driverleri silip geri yükleme gerekiyor peki bios ayarlarında falan bi sorun olabilir mi diye de düşündüm ama performans değerlerinde de bir sorun yok

Bilgisayarcı ne kadar bilgili oda var internetten araştırıp nasıl atacağınız bulursunuz basit bir sey
Dediğiniz doğru hocam yazılımsal bir olay var ama çözemedim açıkçası

Driverla alakali gibi duruyor bi format at öyle dene hocam

Hocam hangi driverleri silip geri yükleme gerekiyor peki bios ayarlarında falan bi sorun olabilir mi diye de düşündüm ama performans değerlerinde de bir sorun yok

Dediğiniz doğru hocam yazılımsal bir olay var ama çözemedim açıkçası
Ekran kartı driverlerinden bahsediyorum. Hocam cs valoda mı denediniz yoksa hikayeli oyunlardada mı aynı

Ekran kartı driverlerinden bahsediyorum. Hocam cs valoda mı denediniz yoksa hikayeli oyunlardada mı aynı
Hocam valo zaten donuyor kalıyor cs ilk girişte döndü sonra 2 3 kere girdim ama yine hafif bir dönüp öyle giriyor bf1 de aynı şekil giriyorum sorun yok ama hafif donuyor girişte en sorunsuz olabilir tlou1 di oda şimdi yapınca sinir oldum artık 2 3 kere denedim onu oda şimdi girdi.Hayır tuhafıma giden şey sistemde sorun yok tlou1 de şuan fsr kapalı 2k ultrada 100 150 arası fps alıyorum yazılımsal bir hata olması muhtemel ama oda ilginç performansa etki etmeyip girişte sorun yaratıyor

Hocam valo zaten donuyor kalıyor cs ilk girişte döndü sonra 2 3 kere girdim ama yine hafif bir dönüp öyle giriyor bf1 de aynı şekil giriyorum sorun yok ama hafif donuyor girişte en sorunsuz olabilir tlou1 di oda şimdi yapınca sinir oldum artık 2 3 kere denedim onu oda şimdi girdi.Hayır tuhafıma giden şey sistemde sorun yok tlou1 de şuan fsr kapalı 2k ultrada 100 150 arası fps alıyorum yazılımsal bir hata olması muhtemel ama oda ilginç performansa etki etmeyip girişte sorun yaratıyor
Secure boot açık mı? Windows+r den msinfo yapıp bios modu uefi mi bunlara bakın

PC yi kapatıp ramleri sök tak yapıp dener misin

Hocalarım cyberpunk ta aynı sorunu yapan oyunlardan biriydi şimdi oyunu aç dedim cd projeckt ana ekraninda harici gpu yu kullanıyor bf1 e ilk girdiğimde de yapmıştı daha sonra windowstan baktım yüksek performans için dahili ekran kartini sevmiş onu düzelttim oyunlara özel 9070xt kullan dedim bunda da demiştim ama böyle görüyor sanırım sorun bu Windows oyuna girerken dahili gpu yu kullanıyor
17737868576417476075702718588680.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri