Orhan382048
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
bitfenix ceto ARGB premium+ 700w highpower psu.. BU PSU 80+ BRONZE 3080 VE RYZEN 5 7500f i besler mi 3080 e uyarmı pini 2.el alacağım
Fiyatı kaç ?bitfenix ceto ARGB premium+ 700w highpower psu.. BU PSU 80+ BRONZE 3080 VE RYZEN 5 7500f i besler mi 3080 e uyarmı pini 2.el alacağım
800+ daha iyi olurbitfenix ceto ARGB premium+ 700w highpower psu.. BU PSU 80+ BRONZE 3080 VE RYZEN 5 7500f i besler mi 3080 e uyarmı pini 2.el alacağım
Kasa fln ikisiine karşılık m2 ssd vericem 3 binnilan fiytaıFiyatı kaç ?
O kendi ilimde yok ama800+ daha iyi olur
3070ti veya 3080 düşünüyom şuan hiçbişey almadım psu ve kasanalayılmdedim3080 almadıysan henüz alma. rx 6700 falan al yeter sana. O zaman yetecektir o psu.
Çok mantıklı olmaz gibi m2 lerin fiyatı çok artıyor zaten bütçeni 4k ya çıkarsan sıfır alabiliyorsun.Kasa fln ikisiine karşılık m2 ssd vericem 3 binnilan fiytaı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kendi ilimde yok ama
4500Fiyatı kaç ?
Ne alayım peki maks 4k bütçeyeÇok mantıklı olmaz gibi m2 lerin fiyatı çok artıyor zaten bütçeni 4k ya çıkarsan sıfır alabiliyorsun.
M2 bana bedavaya geldi ama öyle düşün bedaya şu kasayı alıcam benim için daha iyi olabilir kayserideyim ben ve pg yapmıyom kayseride ölücü var 2.5 fln veren olur yani bilemedimÇok mantıklı olmaz gibi m2 lerin fiyatı çok artıyor zaten bütçeni 4k ya çıkarsan sıfır alabiliyorsun.
Ne alayım peki maks 4k bütçeye
bilemedim ya olmadı psu satar yenisini alırım gibi![]()
Bugatek ALÇURA 4x12cm Rainbow Mid Tower Mesh Tempered Cam Gaming Bilgisayar Kasası
Bugatek, kaliteli ofis bilgisayarları ve bilgisayar çevre birimleri ile iş süreçlerinizi hızlandırın. Güçlü performans ve güvenilirlik için ideal çözümler.www.bugatek.com.tr
2. el almam daha iyi bütçe az![]()
Bugatek ALÇURA 4x12cm Rainbow Mid Tower Mesh Tempered Cam Gaming Bilgisayar Kasası
Bugatek, kaliteli ofis bilgisayarları ve bilgisayar çevre birimleri ile iş süreçlerinizi hızlandırın. Güçlü performans ve güvenilirlik için ideal çözümler.www.bugatek.com.tr
3 bine iyi değilmi bu![]()
Onlardan biri olacaksa 3070TI LHR almalısın. Hoş LHR olmayanı yok zaten.Kasa fln ikisiine karşılık m2 ssd vericem 3 binnilan fiytaı
O kendi ilimde yok ama
3070ti veya 3080 düşünüyom şuan hiçbişey almadım psu ve kasanalayılmdedim
3070 ti Abi gaming pro palit 12 bine alınır mı?Onlardan biri olacaksa 3070TI LHR almalısın. Hoş LHR olmayanı yok zaten.![]()