jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,200
Biz bu işin içinden çıkamayacaz anlaşıldı xd.Fps oyunu diyosan baba hemen gelir. Lamzu maya x
Biz bu işin içinden çıkamayacaz anlaşıldı xd.Fps oyunu diyosan baba hemen gelir. Lamzu maya x
Fps oyunu diyosan baba hemen gelir. Lamzu maya x
O zaman yavaş yavaş beast x e kayın siz
Biz bu işin içinden çıkamayacaz anlaşıldı xd.
sen 3500-4000 den devam et işin sonu 10k olacak çünkü belli.![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
WLmouse Beast X Max Magnezyum Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
5500 e çıkabilirmiyim bilmiyorum 2. mouse da beyaz yok ve görüntüsu bir garip ergenliğe girmekte olan bir kardeşim var çok iyi olmaz bu
bir de lamzu maya x genel olarak nasıldır
abi en iyisi sana dediğim planı yapayımBiz bu işin içinden çıkamayacaz anlaşıldı xd.
vallaha bu da senin yüzündensen 3500-4000 den devam et işin sonu 10k olacak çünkü belli.
Ben parfümcü bir de borcunu öde 800.abi en iyisi sana dediğim planı yapayım
2500 pro ya verdim
4000-2500
1500
600 mousepad
900
250 zurna dürüm
750
200 künefe
550
100 Spotify premium
450
200 kantine borç
250
250 staj için defter
Güzel marka hocam konu açın @jombo ile birlikte yardımcı olalım![]()
![]()
5500 e çıkabilirmiyim bilmiyorum 2. mouse da beyaz yok ve görüntüsu bir garip ergenliğe girmekte olan bir kardeşim var çok iyi olmaz bu
Süperlight 2 nin yandan sevilmişi ama öyle dediğime bakma canavar kendimde aimlabs versiyonunu kullanıyorum çok kaliteli mousedir öneririm hemde fps oyunu bağımlısı olarak, dümdüz mousepade sırf fps oyunları için 4k verem birinin ne denli piskolojisi olduğunu az çok tahmin ediyorsundur![]()
![]()
kral abim güzel marka dedi hangisiGüzel marka hocam konu açın @jombo ile birlikte yardımcı olalım
şu kantine borcumu ödeyeyim söz mousepad de alıcamSüperlight 2 nin yandan sevilmişi ama öyle dediğime bakma canavar kendimde aimlabs versiyonunu kullanıyorum çok kaliteli mousedir öneririm hemde fps oyunu bağımlısı olarak, dümdüz mousepade sırf fps oyunları için 4k verem birinin ne denli piskolojisi olduğunu az çok tahmin ediyorsundur![]()
Ya ben bi 5-6 sene önce canavar gibi cs falan oynardım ne zaman şu lol/dota illetine geçtim 5-6 yıl bıraktım önümdeki adamı vuramaz hale geldim nasıl çözücez bu işi ya.Süperlight 2 nin yandan sevilmişi ama öyle dediğime bakma canavar kendimde aimlabs versiyonunu kullanıyorum çok kaliteli mousedir öneririm hemde fps oyunu bağımlısı olarak, dümdüz mousepade sırf fps oyunları için 4k verem birinin ne denli piskolojisi olduğunu az çok tahmin ediyorsundur![]()
Başlama boşver 115 maçın ilk maçında immo 1 10rr dım 115. Maçımda immo2 10rr dım. Yazık valla zamana yazık oynamasınavlar bitsin başlayacam bende ama ayt var![]()
gündeYa ben bi 5-6 sene önce canavar gibi cs falan oynardım ne zaman şu lol/dota illetine geçtim 5-6 yıl bıraktım önümdeki adamı vuramaz hale geldim nasıl çözücez bu işi ya.