Çözüldü✓ 3.500-4000 mouse ve mousepad önerisi

Tek farkı switch airinki daha iyi fakat batarya kismindada X1 eziyor
switch ölümcül bir fark yaratmaz demi ya tribe girmesin tribe girerse gidip 5.5k bayılacak mouseye.

bir mouseye 5k vereceğine duyarsa dut ağacı dalıyla döver muhtemelen xd.
x1 V2 Yi göstersem siparişten sonra lamzuyu göstersem iptal eder lamzuyu alır öyle bir adam b850 aorus elite siparişini zorla iptal ettirip x870 pro RS aldırdı

switch ölümcül bir fark yaratmaz demi ya tribe girmesin tribe girerse gidip 5.5k bayılacak mouseye.
Yani ben çok bilmiyorum switch konusunu onu araştırsın 24 saat zaten koltuk başında

Konu çok uzadı son karar ne @K1dot seni tüm donanım Forum olarak bekliyoruz açıklaMAN NE

Bencede lamzu en doğru karar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

😂😂😂 baba yanında hediye pad gönderdiler desin
sen çok doğru konuşuyorsun abi bunlar x1 falan diyorda lamzu iyi ya

x1 V2 Yi göstersem siparişten sonra lamzuyu göstersem iptal eder lamzuyu alır öyle bir adam b850 aorus elite siparişini zorla iptal ettirip x870 pro RS aldırdı
Bak ne varmış burda

Ekler

• IMG_2111.webp
    IMG_2111.webp
    520.1 KB · Hit: 20
sen çok doğru konuşuyorsun abi bunlar x1 falan diyorda lamzu iyi ya
Ya x1 sen çıkardın

switch ölümcül fark yaratır mı ve paw mi ne o nasıl iyi mi 😢
Paw iyi evet en iyi sensör söylediğim ve switch ile ilgili hiçbir fikrim Yok Fikri olan varmı beyler

Çok stresli bir gece geçiyor benim için @K1dot seçte bitsin

switch ölümcül fark yaratır mı ve paw mi ne o nasıl iyi mi 😢
Şaka maka normal bir fps oyuncusuysan al geç arkadaşların önerilerini. Ben çok takıyorum sıralama kastığım için en top zirve seviye mouse olsun diye lamzu maya x aldım. Sen kendi ihtiyacına göre karar ver

Ya x1 sen çıkardın

Paw iyi evet en iyi sensör söylediğim ve switch ile ilgili hiçbir fikrim Yok Fikri olan varmı beyler

Çok stresli bir gece geçiyor benim için @K1dot seçte bitsin
Rüyasında lamzu maya görcek adam benim ısrarlardan sonra

Şaka maka normal bir fps oyuncusuysan al geç arkadaşların önerilerini. Ben çok takıyorum sıralama kastığım için en top zirve seviye mouse olsun diye lamzu maya x aldım. Sen kendi ihtiyacına göre karar ver

Rüyasında lamzu maya görcek adam benim ısrarlardan sonra
Evet ya sonunda

1774047768705.webp

şu şekil lamzu lamzu dedin kafasına girdin çocuğun şimdi sen karar ver diyon wqjkfklwqkljekqwewqe

Geri