- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlı olsun hocam . AI a sor istersen ilkde fa gördüm bu hatayı
Dolandırılsaydımda degerdi cok güzel deneyim yaşadımhayırlı olsun hocam . AI a sor istersen ilkde fa gördüm bu hatayı
ekran gelmiş muhtemelen kücük bi sıkıntı varDolandırılsaydımda degerdi cok güzel deneyim yaşadım![]()
Sürekli yeniden başlıyor pcekran gelmiş muhtemelen kücük bi sıkıntı var
Orayı gectim pc acılıyor ama 2 dk sonra kendini restliyorY tuşuna basmayı denedin mi?
Yani yarım saattir restart atmadı daha acaba güncellemeden dolayımı kendını sureklı restlıyordu ama alakası yoktur pc acılıyordu 3 dk sonra restliyordu şimdi core temp indirdim prime95 den blend testi başlattımcore temp indirip işlemci sıcaklığına bakar mısın o kısa sürede. işlemci ısınıyor olabilir , tam takamamış olabilirsin yani . ramleri çıkarıp takmayı deneyebilirsin ondan sonra da
core temp indirip işlemci sıcaklığına bakar mısın o kısa sürede. işlemci ısınıyor olabilir , tam takamamış olabilirsin yani . ramleri çıkarıp takmayı deneyebilirsin ondan sonra da
hocam fan tam oturmamış onu bir daha takman lazımAlıntıyı görüntüle 40 dakikadir acık brend test
henuz kendıne reset filan atmadı
ya da macun sürmemişsin de sürdüm demiştinhocam fan tam oturmamış onu bir daha takman lazım
sürdüm macun artic m4 macun surdumhocam fan tam oturmamış onu bir daha takman lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ya da macun sürmemişsin de sürdüm demiştin
işlemcide bi problem warmı satıcı benden haber beklıyor ona hayırlı olsun diyeyimmihocam fan tam oturmamış onu bir daha takman lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ya da macun sürmemişsin de sürdüm demiştin