Bu kol saatleri alınır mı?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
832
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar kesin alıcağımdan değilde bu aralar saatlere hevesleniyorum belki alabilirim o yüzden soruyorum bu iki model nasıldır ve aradaki fiyat farkı desenden dolayımı sadece.

Quantom veya Seiko 5 bakabilirsin ek olarak
Hocam öncelikle öneri için teşekkür ederşm fakat bütçe olarak çok pahalı bir şey alamam seiko 5 baktım benim için pahalı.quartz olarak bu gözüme çarptı ama bütçe olarak yüksek benim için yine.bütçe olarak maks 10k çıkabilirim.

Ve attığım modeller nasıl.

Ekler

• 19464.webp
    19464.webp
    84.3 KB · Hit: 41
Quantum üzmez, saatte güzel zevkine uyuyorsa düşünebilirsin. İstersen gitip deneyebileyeceğin bi bayi falan varsa gitip dene, farklı modeller de denersin gelir buradan alırsın sonra. Ayrıyeten 10 bine de seiko 5 bulunur hepsiburadada vs.

Quantum üzmez, saatte güzel zevkine uyuyorsa düşünebilirsin. İstersen gitip deneyebileyeceğin bi bayi falan varsa gitip dene, farklı modeller de denersin gelir buradan alırsın sonra. Ayrıyeten 10 bine de seiko 5 bulunur hepsiburadada vs.
Hocam birazcık baktımda sanırım saat msrkasında seiko ve citizen kaliteli ve bilindik markaşarmış bu yüzden biraz daha bütçemi arttırmam lazım.dediğim gibi anlık hevesle alıp sonrada pişman olurmuyum acaba o kadar para verip cizilirmi bide bunlar yoksa ona göre kaliteli yapıyorlarmı hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum.

Bu 3 modelden özellikle 3. Olan çok hoşuma gitti fakat kordonu silikon olduğu için dandik gibi gözüküyor. 2. Olan resimdekide hoşuma gitti fakat biraz kalın gibi ince olmasını istiyorum. 1. Resimdeki alırı zarif ve kaliteli gibi fakat oda casionun 1300 tl lik saatlerine benziyor çok sıradan gibi.saatde bilgili olan arkadaşlar bu modeller nasıldır mekanizmazı,camı,malzeme kalitesi ?

Ekler

• 19544.webp
    19544.webp
    79.4 KB · Hit: 22
  • 19546.webp
    19546.webp
    89.2 KB · Hit: 24
  • 19548.webp
    19548.webp
    89.1 KB · Hit: 22
Hocam öncelikle öneri için teşekkür ederşm fakat bütçe olarak çok pahalı bir şey alamam seiko 5 baktım benim için pahalı.quartz olarak bu gözüme çarptı ama bütçe olarak yüksek benim için yine.bütçe olarak maks 10k çıkabilirim.

Ve attığım modeller nasıl.
Seiko 5'ler geçen 7k'ya düştü saatkolikz'den takip edebilirsin.

linki acamiyorum hocam ss atarsaniz sevinirim.
Bu hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Seiko 5'ler geçen 7k'ya düştü saatkolikz'den takip edebilirsin.
Hocam mağazadan almayı düşünüyorum eğer alırsam.

Ben ilk attığım d1milano saatleri tasarımı çok hoşuma gidiyor onu almak istiyorum fakat kordonu plastik olduğu için sağlığa herhangi bir zararı olurmu terleyince,yağmur yağınca vs. Ve plastikya parmak izi filan çokmu belli olur.

Ekler

• 19560.webp
    19560.webp
    127.2 KB · Hit: 18
Son düzenleme:
Bu hocam

Hocam mağazadan almayı düşünüyorum eğer alırsam.

Ben ilk attığım d1milano saatleri tasarımı çok hoşuma gidiyor onu almak istiyorum fakat kordonu plastik olduğu için sağlığa herhangi bir zararı olurmu terleyince,yağmur yağınca vs. Ve plastikya parmak izi filan çokmu belli olur.
d1 milanonun kalitesini bilmedigim icin yorum yapamam üzgünüm,

SEIKO SUR531P bakınız, begenmezseniz direkt farkli stillere ibre ceviririz.

d1 milanonun kalitesini bilmedigim icin yorum yapamam üzgünüm,

SEIKO SUR531P bakınız, begenmezseniz direkt farkli stillere ibre ceviririz.
Hocam baktım şimdide kadın saati yazıyor.peki citizen kaliteli markamı bu şuan kullandığım saat ile aynı 38mm ve hoşumada gitti d1milano gibi köşeli biraz iyi midir? bu.

Ekler

• 19564.webp
    19564.webp
    74.9 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,849
Üyeler
192,816
Son üye